Sportfogadás tippek: Leicester City - Tottenham

2017-11-27
A Permiershipben hétközi fordulót rendeznek, így a hétvégi meccsek után nem sok pihenője maradt a csapatoknak. Kedden például két gyenge formában lévő együttes, a Tottenham és a Leicester csap össze.

Leicester City - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 alatt

Bet365 odds: 1.40

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az előző idényben 6-1-re nyert a Tottenham a Leicester vendégeként, de nem kis meglepetés lenne, ha ismét ennyire gólzáporos meccset játszana a két együttes. Azért lenne meglepő, mert a Leicester és a Tottenham együttes sincs igazán fogmában.

Mauricio Pochettino csapata utolsó négy bajnokija közül egyet nyert meg, azt is épphogy. Ráadásul akkor a tökutolsó Crystal Palace lenne lépett pályára, és a lehető legszűkebb módon, 1-0-ra nyert. De kikapott a Man. Unitedtől és kikapott az Arsenal elleni derbin is, valamint csak 1-1-et játszott a nem túl acélos West Bromwich ellen. Kisebb gödörben a Tottenham, aminek nyilván a BL-mérkőzések is az 'okozói'.

A Leicester City sem csillog. A 12. helyen áll, előtte és utána is nagyon sűrű a mezőny. A Rókák utolsó 3 bajnokijukon maradtak nyeretlenek, a Stoke és a WHU ellen iksz, a Man. City ellen 'természetesen' vereség. Viszont a Man. City ellen is megúszta 2-0-ás zakóval a Leicester, szóval nincs annyira szétesve ez az együttes.

A Tottenham viszont leállt a gólgyártással, és az fix, hogy nem lesz könnyű dolga a City ellen sem, amely védekező felfogású együttes, a támadások pedig a kontrák szintjére redukálódnak, főleg olyan csapatok ellen, mint a Tottenham. Érdekesség, hogy amíg Alliék a Real Madrid és a Tottenham ellen 3 ill. 2 gólt lőttek, addig a defenzívebb felfogású csapatok ellen nem igazán ment a játék. A Man. U. lenullázta a Sarkantyúsokat, a West Brom ellen is mindössze egy dugó jött össze, a Crystal Palace ellen szintén csak egy.

Ehhez a gyengébb formához jön még, hogy a hétvégén is pályán voltak ezek az együttesek, a Tottenham ugye a BL-ben is sok energiát kiadott, szóval nem lenne meglepő, ha egy izzadtságszagú összecsapás látnánk a két együttes között. Rombolni pedig mindig könnyebb, mint támadásokat építeni, szóval a tippünk az, hogy a gólok száma a Leicester-Tottenham találkozón 3.5 alatt marad.

Címkék: sportfogadás, tipp,