Sportfogadás tippek: Leicester - Liverpool

2016-02-02
Angliában egymást érik a meccsek, Ligakupa, FA Kupa és bajnokik váltják egymást télen is. Most épp bajnokira készül a Liverpool

Leicester - Liverpool

Tipp: 1X

Odds: 1.45

Iroda: sportingbet

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Leicester City lendülete nem lankad, 23 kör után is listavezető a Premiershipben. Az FA Cup-ból kiesett, de legutóbbi bajnokiját nyerte a Stoke ellen, méghozzá 3-0 arányban. Ez január 23-án volt, szóval a hazai együttesnek bőven volt ideje felkészülni erre a bajnokira.

A Liverpool viszont zabálja a meccseket, és ez meg látszik a csapat teljesítményén. Minden honi sorozatban áll még a 'pool, de fogy az erő. Ráadásul az FA Kupában majd újrajátszásra kerül sor a West Ham ellen, szóval pihenésre nincs idő. A WHU ellen január 30-án játszott a Liverpool egy feledhető 0-0-át, igazából se íze-se bűze találkozó volt kevés eseménnyel.

Utolsó négy bajnoki meccséből csak az utolsó tudta megnyerni Klopp csapata, mondjuk a Norwich elleni 5-4-es siker vélhetően sokáig emlékezetes marad. A négy bekapott gól viszont aggasztó lehet! Skrtel sérült, Mignolet pedig időzített bomba a kapuban. Sturridge, Coutinho és Origi is sérült, szóval az előrejátékkal is lehetnek gondok, mint ahogy pl. volt a WHU elleni meccsen is.

A Leicester elöl Vardy-val, Okazakival, stabil védekezéssel simán verheti otthon a 'poolt. Pihentebb is hazai csapat, és igazi csapatjátékkal nyeri meccseit. A Leicester annyira stabil, hogy utolsó három hazai bajnokiját kapott gól nélkül hozta le!  Egyébként a City-t két csapat tudta eddig legyőzni, az egyik az Arsenal, a másik a Liverpool volt. Utóbbinak ma illene visszavágni! Egységesebb csapat benyomását kelti a Leicester, és az is fix, hogy valóban vissza szeretnének Vardy-ék azért az 1-0-ás vereségért.

Címkék: sportfogadás, tipp,