Sportfogadás tippek: Legia Warszawa - Astana

2017-08-01
A Legia Varsó csapata ritkán játszik gólszegény meccset a BL-ben. Tavaly a BVB-vel vívott mérkőzésen BL-rekordnak számító 12-gólos találkozót is produkált. A Legia BL-találkozóin nem ritka a gólzápor.

Legia Warszawa - Astana

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Tippmix odds: 1.75

Kezdés: szerda, 20:45

 

A Legia Varsó tavaly még Nikolic Nemanjával a BL-főtáblára jutott, és ott igencsak szórakoztató meccseket játszott. Továbbjutásra nem volt esély, hisz a Borussia Dortmund és a Real Madrid is ellenfél volt a csoportban. A Legia okosan felmérte a helyzetet, és ha már úgy alakult, hogy a továbbjutásra nem igazán volt sansz, nem állt vissza a nagyok ellen, hanem felvállalta a nyílt, gólra törő játékot, és belement az adok-kapokba.

A lengyel együttes 5-1-et játszott Madridban a Reállal, otthon pedig 3-3-as döntetlen lett a vége Ramosék ellen, de azon a 3-3-as találkozón komoly sansz mutatkozott a győzelemre is. A Borussia ellen otthon egy 6-0-ás zakóba futottak bele, ennek ellenére Dortmundban sem álltak be bekkelni. Rúgtak négy gólt, ám kaptak rá nyolcat. Az a 8-4 igencsak vízilabdás eredménynek tűnik, nem hogy BL-meccsen, de úgy általában még alacsonyabb osztályokban, amatőr szinten sem sűrű a 12 gólos találkozó.

Ez a Legia idén is küzd azért, hogy BL-főtáblás legyen, és a tavalyi idényükből kiindulva mi is szurkolhatunk, hogy főtáblara kerüljön ez a lengyel együttes, mert a Legia azon kevés csapatok egyike, amely nem öli a focit. Idén az első rostájukat teljesítették Pazdanék, méghozzá azzal a focival, amit láthattunk az előző idényben a főtáblán. A finn Mariehamn ellen idegenben 3-0-ra nyert a Varsó, majd otthon egy gálameccs jellegű összecsapáson 6-0-ra sikerült győzni. Megtehette volna a Legia, hogy őrzi a 3-0-át, de nem. Egy, kettő, három ... -meg sem állt hatig.

A második rostán viszont a kazah Astana jött szembe. Illetve a Legia utazott Kazahsztánba, és egy 3-1-es zakóval tért haza. Az Astanában focizik Kleinheisler Lacika, aki kezdett is az odavágón. Nagy Dominik pedig a Legiában volt kezdő, szóval számunkra sem érdektelen összecsapás ez. Lényeg a lényeg, a Varsó a kazah együttes ellen is megpróbált gólra törő focit játszani, ezúttal egy rúgott és három kapott gól jött össze. Lengyel szempontjából nem lesz könnyű a visszavágó, de ez a Legia az előző idényben megmutatta, hogy tud gólokat lőni.

Ami biztos, hogy a Varsó megint beleáll a meccsbe, aztán vagy sikerül megszórni az Astanát, vagy nem, és akkor a kazah csapat gyors játékosai kontrákkal újabb találatokig jutnak. Az odavágón kialakult 1-3 igencsak jó eredmény a tippünk szempontjából, mert ez generálja, hogy a visszavágó is megfelelően nyílt, őszinte focit hozzon. A Tippmixen, illetve TippmixPrón a 2.5 gól felett opció 1.75-ös odds-szal fizet, ez bizony egy játszható tippnek tűnik így előzetesen.

Címkék: sportfogadás, tipp,