Sportfogadás tippek: Leganés - Eibar

2018-02-10
Nem a legjobban várt meccse a LaLiga aktuális fordulójának, de sportfogadás szempontjából értékes meccsnek tűnik a Leganés - Eibar összecsapás

Leganés - Eibar

Online sportfogadás tipp: Eibar vagy iksz

Unibet odds: 1.53

Kezdés: szombat, 18:30

 

Az Eibar szépen-csöndben a 7. helyre ugrott fel a tabellán, ami azért jelzi, hogy ennél a kis csapatnál nem akármilyen munka folyik. A télen Orellana játékjogát is megszerezte a klub, a kis chilei srác pedig egyből hatalmasat játszott a Sevilla ellen. Az 5-1-es sikerből két góllal vette ki a részét, de előkészítésben is jeleskedett. Tény, hogy a Sevilla nem volt éles, és inkább a kupára összpontosított, de az Eibar úgy lőtt 5 gólt, hogy még legalább 5 ordító ziccert puskázott el.

Szemre is tetszetős, eredményes focit játszik az Eibar, és bizony a liga egyik legveszélyesebb csapatává vált. Azért veszélyes, mert elsődleges cél a kiesés elkerülése volt, de most ott tart az együttes, hogy ebből még EL-indulás is összejöhet. Teher nem nyomja a srácok vállát, nem kell a tabellán hátrafelé nézegetni, és ha csak a focival kell foglalkozni, akkor Inui, Charles vagy épp Orellana nagyon veszélyes fegyver.

Az Eibar ellenfele az a Leganés lesz, amely együttes a 12. helyen áll. Nincs közvetlen veszélyben, ami a kiesést illeti, viszont sokkal fáradtabb, mint szombati ellenfele. Hiába játszik otthon, a Leganés hétközi mérkőzést játszott a kupában a Sevilla ellen, ahol bár sokáig volt esély továbbjutni, azért az andalúz együttes rutinja kijött, és így Murielék jutottak a fináléba. Pozitív töltet sincs, ami lökést adna a Leganésnek. További probléma, hogy a Sociedadtól érkező Zaldúa nem léphet pályára, és Szymanowski, a csapat esze még szintén nem bevethető.

Pár sérült az Eibarnál is akad, de nem kulcsjátékosok. Mendilibar mester és a srácok nyugodtan dolgozhatnak, és legrosszabb esetben nem sikerül kiharcolni az EL-indulást, kiesési gondok nem lesznek. A tippünk, hogy a Leganés bár hazai pályán lép fel, azért most, a Sevilla elleni találkozók és persze a fárasztó bajnokik után egy döntetlent előre aláírna. A vendég-együttesben 2-3 gól is van jelen forma alapján, ezt pedig a fáradt és taléán fásult Leganés most aligha tudja meccselni.

Címkék: sportfogadás, tipp,