Sportfogadás tippek: Lech Poznan - Videoton

2015-08-20
A pályán aligha lesz lengyel-magyar barátság! Két pocsék formában lévő együttes találkozik ma Lengyelországban az Európa Liga keretein belül nézzük, mire számíthatunk a Poznan-Vidi meccsen.

Lech Poznan - Videoton

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.95

Iroda: tippmixPro

Kezdés: csütürtök 21:00

 

Korábban úgy volt, hogy a Poznan-Videoton meccs zártkapus lesz, de az UEFA végül úgy döntött, legyenek nézők. Így nézők lesznek is, és nem is feltétlenül baj az, hogy közönség előtt kell játszani. Sokkal jobb nézők előtt pályára lépni még idegenben is, mint egy ürességtől kongó arénában.

Rá is fér a szurkolás a csapatokra, mert mindkét gárda rossz passzban van. A Vidinél kialakult helyzetet többé-kevésbé ismerjük. A napokban Burcsa távozott, és nem kellett sokat várni Casoni mester távozására sem. Elkezdődött a megtisztulás, nézők, szurkolók, és talán a játékosok akarata is érvényre jutott.

Mélyről kell visszajönnie a Vidinek, ez tény. Ugyanakkor a Lech Poznan is csak vergődik, a lengyel bajnokságban öt meccsből csak egyet tudott megnyerni, azt is a 14. helyen álló Gdansk ellen. Azt a sikert kivéve van egy remije, és három zakója. Semmivel sem jobb, mint a Videoton!

Rudolfot megvette a Vidi, csak azt nem tudni, hogy minek. Ő ma sem játszik, ahogy Pajovic, Juhász és Feczesin sem. Ettől függetlenül kár lenne leírni a Videoton, hisz nem a Barcához vagy a Real Madridhoz mennek. Ez a Lech sem világverő.

A mi tippünk az, hogy ezen a találkozón lesznek gólok. Igazából a Lechnek és a Vidinek is nagyon kéne a siker, és az EL-ért járó rengeteg pénz. A Poznannak erőt adhat, hogy a szurkolók mégis megnézhetik a meccset, bíztathatják a csapatot. A Vidinek pedig igazából nincs veszíteni valója, senki sem hiszi a fehérvári csapatról, hogy lehet esélyük. Ugyanakkor pont ez lehet a továbbjutás kulcsa. Csak azért is, mindenki meg akarja majd mutatni, hogy többet ér. Oliveira, Kokó, Gyurcsó, stb. -akadnak itt olyan játékosok, akik képesek gólt lőni, gólhelyzeteket kialakítani. Könnyen lehet, hogy idén most látjuk legjobban játszani a Vidit. Szurkolunk innen Magyarországról is a fehérvári csapatnak!

Címkék: sportfogadás, tipp,