Sportfogadás tippek: Lazio - Pescara

2013-02-25
Az olaszok a múlt heti EL meccsek miatt két találkozót is áttettek hétfőre. Az Udinese a Nápolyt, míg a Lazio a Pescarát fogadja. Mi az utóbbi találkozóval foglalkozunk

Lazio - Pescara

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A két együttes legutóbb 2012 őszén találkozott egymással, akkor a Pescara pályaválasztása mellett is sima 3-0-ás Lazio győzelmet ünnepelhettek a klub szurkolói. Most hazai pályán kell újra bizonyítani, hogy nem egí gól van a két együttes között!

A Lazio egyébként az Európa Ligában is továbblépett, de most csak erre a meccsre kell koncentrálniuk. Jelenleg csak a 4. helyen állnak, de a cél a BL indulás, így ezt a találkozót egyértelműen kötelező behúzniuk!

Még úgy is, hogy rengeteg a hiányzó! Többek közt az ősszel duplázó Klose sem lesz, valamint Mauri Stankevicius, Rozzi, Brochi és Ciani sem!

Azért a Pescaránál sem jobb a helyzet, hisz Weiss, Quintero, Togni, Zanon, Blasi és Sforzini is a kimaradók listáján található A kis Weiss nagyon fog hiányozni a középpályáról, ő a Pescara esze! Nagyon jó képességű labdarúgó, de az az igazság, hogy neki nem a Pascarában lenne a helye, hanem egy Valenciában, egy Sevillában, vagy egy német élcsapatnál. A kis szlovákban sokkal több van, mint amit egy Pescaránál ki tud hozni magából... De rajta kívül még három középpályás hiányzik ma este, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy a komplett középpályát pótolni kell. Ez azért sok jót nem jelent...

Szegény Pescarát mindenki tuti kiesőnek titulálja, és a -31-es gólkülönbségük sem azt jelzi, hogy benn tudnának maradni.

A Lazio legutóbb szintén hétfői bajnokin nagyon csúnya vereséget szenvedett a Siena otthonában. Most arra készülnek, hogy hármat rúgnak, és nem arra, hogy hármat kapnak. Floccari fog játszani Klose posztján, aztán középen Hernanes, Ledesma és Gonzalez. Széleken Candreva és Lulic, ahogy a 'gladbach ellen is! amit ott működött, az a Pescara ellen is működni fog! Azon az említett EL meccsen nagyjából 30 pe4rc elég volt két rúgott gólhoz, szóval működik ez a Lazio a hiányzók ellenére is! A kis Pescara ellen pedig egyszerűen nyerni kell, sőt vissza kell szerezni a játékosoknak az önbizalmat, ezt pedig csakis egy magabiztos győzelemmel lehet abszolválni!

Ha ősszel idegenben összejött a 3-0, most hazai pályán sem lehet probléma a magabiztos, többgólos siker! 3-0, 3-1, 4-0, 4-1 a tippünk!

Aki pedig nem akar nagyon kockáztatni, húzza be a Lazio sikert! Itt tutira fel fog borulni a pálya, óriási hazai fölény várható! Még egyszer és utoljára, itt a rómaiaknak gólokkal kell nyerniük!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,