Sportfogadás tippek: Lazio - Napoli

2013-12-02
A Serie A-ban hasít a Juve, ám a többi élcsapat -köztük a Lazio és a Nápoly- botladozik. Ennek a mai meccsnek ilyen szempontból nagy jelentősége van, hisz a Lazio négy-, míg a Napoli két mérkőzés óta nyeretlen.

Lazio - Napoli

Tipp: 2 gól fölött

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Lazio nagyon nincs formában. Iksz a Milan, Samp, Parma trió ellen, és zakó a Genoa ellen. Itt az ideje egy győzelemnek. Persze ez kimondva szép csak, hisz a Napoli azért nem az a csapat, amelyet egy kézlegyintéssel el lehet intézni.

Persze a déliek sincsenek formában, hisz két bajnoki és egy BL-zakó után lépnek pályára Rómában. Beniteznek most már oda kell csapni, mert ha ma sem nyer a Nápoly, sosem éri utol a Juvét. (Bár ha nyer, akkor se...)

A Laziónál Mauri eltiltott, Klose, Biava és Alfaro pedig sérült. A Nápolyból Hamsik és Zuniga esett ki, ami szintén baj, hisz mindkét játékos alapembere a csapatnak. Lényeg a lényeg, egyik csapat sincs kirobbanó formában, és való igaz, hogy nem várhatunk sziporkázó játékot egy hétfő esti meccsen, de mindkét társaság érzi, hogy sáros.

Pont ezért gondoljuk úgy, hogy ha az akarat meglesz a srácokban, akkor lesznek itt gólok. A Napolinál például ott lesz Higuain, Pandev, Mertens, de Insigne is helyet követel magának. Amikor a BVB ellen pályára küldték, egyből megélénkült a Napoli játéka. Callejon, Maggio, Inler, Behrami is képes villanni, szóval a Nápoly ezt a meccset simán behúzhatja.

A római együttes pedig Klose nélkül is gólt fog szerezni. Egyszerűen kötelező gólt lőniük, és kötelező pontot szerezni. Sajnos mostanában csak 1 dugóra van kalibrálva a Lazio, de ha azt az egyet most is összehozzák, majd a Napoli hozza a maradékot. Amúgy a Laziónál rengeteg olyan játékos van, akik képesek 25-30 méterről is gólt szerezni. Radu vagy épp Lulic lába is bármikor elsülhet.

Mindkét együttes szeretne nyerni, és nem lehet elégszer mondani, hogy ha a törekvés érezhető lesz, akkor jönni fognak a gólok is!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,