Sportfogadás tippek: Lazio - Maribor

2012-10-04
A Bajnokok Ligája után csütörtökön újra itt a 'kistesó', az Európa Liga. Sok csapat komolyan veszi, sok nem. De vannak olyanok is, akik amolyan 'majd lesz valahogy' hozzáállást választanak. Ilyenek például az olasz csapatok!

 

Lazio - Maribor

Tipp: X2

Odds: 3.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

Az Európa Liga a kis csapatok kupasorozata, legalábbis ez terjedt el a köztudatban. Az sem véletlen, hogy a BL-ből kizúgó együttesek az EL-ből is kiesnek, vegyük csak a tavalyi Man. Unitedet. Olaszországban és Angliában csak a BL számít! Ez például a spanyoloknál, portugáloknál már teljesen máshogy van, nem véletlen, hogy az EL döntőkben rendre spanyol-portugál csaptok vannak, de emlékezhetünk a Sevilla két UEFA győzelmére is ...

Kis kitérő után a meccsről!

A Maribor győzelemmel kezdett két hete az Európa Ligában, 3-0-ra verték el a görög Panát. Nagyon jó formában a szlovének, utolsó 20 meccsükből csak kettőt buktak el, pont a két BL selejtezős meccsüket...-De túltették ezen magukat, és csak előre néztek. Bajnokik, kupameccsek - nekik nem számít, ők nyerni akarnak. Utolsó húsz mérkőzésük mérlege 16-2-2, tehát a Maribor most egy olyan falat, amely könnyen a Lazio torkán akadhat.

Formában van tehát a szlovén együttes, és formában vannak a rómaiak is! Mégis az ez érzésünk, hogy a vendégek képesek meglepetést okozni. A Lazio nem akar minden áron EL-t nyerni, talán az ezzel járó nyűg sem hiányzik nekik. Erősek, de nincs olyan keretük, hogy a bajnokságban és az EL-ben is sikereket érjenek el!

Nekik a Serie A a legfontosabb, az élvez prioritást, ők az első háromban akarnak végezni! Az égszínkékek talán ezért is, egy erősen tartalékos csapattal lépnek pályára otthon is. Hiányzik majd Klose-Carizzo-Ledesma-Radu-Diakite-Stankevicius-Zauri-Brocchii-Rocchi-Rozzi is, ami azért egy tekintélyes névsor.

Ez a Maribor képes lehet pontot szerezni most a Lazio ellen. Az olaszoknak fontosabb a hétvégi Udinese elleni találkozó! Ráadásul a Lazio képes elszórakozni EL meccseit, emlékezzünk csak arra, amikor a Levszki ellen szenvedtek 1-0-ás vereséget szintén hazai pályán. Akkor is a 10.00-át közelítette a Levszki szorzója, és a történelem gyakran ismétli önmagát. Meglepetés szaga van a levegőben!

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,