Sportfogadás tippek: Lazio - Leverkusen

2015-08-18
A BL főtábláján még 10 hely kiadó. Kedden és szerdán rendezik a play off kör odavágóit, a német Leverkusen például Rómába látogat, ahol a Lazióval találkozik.

Lazio - Leverkusen

Tipp: A Leverkusen gólt szerez

Odds: 1.30

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd 20:45

 

A Stadio Olimpicóban ma igencsak fontos mérkőzést rendeznek. A Lazio nincs nagy formában, sorozatban veszítette el a felkészülési meccseit, és az első idei félig-meddig tétmeccsét is elveszítette a Juve ellen. Az olasz Szuperkupa meccset 2-0-ra bukta el a római együttes, szóval sok sikerélménye a Laziónak nem volt.

A Lazio vélhetően a Berisha - Basta, de Vrij, Gentiletti, Radu - Cataldi, Biglia, Parolo - Candreva, Klose, Felipe Anderson-féle 11-el áll fel. Nem tűnik egy félelmetes kezdő 11-nek, igazából sok játékosa van a Laziónak, sok jó játékosa, de klasszisok nem igazán. Egyedül Klose, de ő meg már túl van a zeniten.

A német Leverkusen már több tétmeccset játszott idén. Behúzta első bajnokiján a Hoffenheim ellen, alacsonyabb osztályú ellenfelét pedig kiütötte a DFB Kupából. Előtte edzőmeccseken a Chievót és a Levantét is gólokkal verte, szóval nyugodtan mondhatjuk, Schmidt mester együttese lendületben van. Ráadásul a meccsek is egyre komolyodtak, edzőmeccsek, kupameccs, majd bajnoki. Ma pedig a BL-találkozó, melyen a Leno - Hilbert, Tah, K. Papadopoulos, Wendell - Kramer, L. Bender - Bellarabi, Calhanoglu, Son - Kiessling 11 lép pályára. Látni, hogy a Bayernél két új belső védő ténykedi. Papadopoulos rutinos spíler, a fiatal Tah-val együtt próbálja meg semlegesíteni Kloséékat. Ami viszont a tippünk 'oka', hogy a Bayernél ez a Bellarabi-Son-Calhanoglu trió elképesztően kreatív. Kiessling pedig egy minden hájjal megkent támadó. Ha megnézzük a Leverkusen kreatív zónáját, és megnézzük a Lazio védelmét, akkor látjuk a minőségbeli különbséget.

Óriási értéke van az idegenbeli gólnak, és ezt tudják a németek is. Schmidt mester letámadásos focija sok gondot okoz majd a Laziónak, könnyen előfordulhat, hogy a gyógyszergyáriak nem csak gólt lőnek, de meg is nyerik a meccset!

Címkék: sportfogadás, tipp,