Sportfogadás tippek: Lazio - AS Roma

2015-05-25
A Serie A 37 fordulójának zárómeccsét a két római együttes zárja. A Laziónak egy pontra van szüksége, hogy a harmadik helyét bebiztosítsa, és ezzel elindulhasson a BL-ben. A Laziónak van esélye megszerezni a 2. helyet, ehhez viszont ma, és majd a záró fordulóban a Napoli ellen is győznie kéne.

Lazio - AS Roma

Tipp: döntetlen

Odds: 2.62

Iroda: bet365

Kezdés: hétfő 18:00

 

Az olasz Serie A esetében megszokhattuk már, hogy az utolsó egy-két fordulóban nem a megszokott 3.25 körüli oddsot kapjuk a döntetlenre. Most is így van ez, ráadásul a fővárosi derbi esetében.

Az AS Roma jelenleg egy ponttal előzi meg a városi rivális Laziót. Ha döntetlent játszanak, akkor mindkét együttes fixen dobogós. Igen ám, de amíg a 2. hely automatikusan BL-főtáblát ér, addig a 3. helyezettnek play off meccset kell játszania, ahol jöhet szembe egy La Ligás, vagy egy Bundesligás együttes is. Kérdéses, mit vállal ma a Lazio. Ha jó a döntetlen, akkor fixen megvan a harmadik hely. Ha kockáztat, abban viszont benne van, hogy kikap, és akkor lecsúszhat a dobogóról.

A mi tippünk az, hogy Kloséék nem vállalnak kockázatot, és a biztos egy pontra mennek. Derbi, meg hasonlók, de itt túl nagy a tét. Ha a Lazio nem szerez pontot, akkor az utolsó körben a Napoli egy győzelemmel megelőzi a Laziót! 

Az AS Roma biztosan nem fog semmiféle kockázatot vállalni, a Farkasoknak bőven jó a döntetlen. Totti csapata az utolsó körben otthon fogadja a Palermót, azt a meccset kell behúzni, és akkor zsebben a 2. hely. Nagyon úgy néz ki, hogy itt a mai meccsen döntetlen születik, ráadásul a 2.65-ös odds is jelzi, hogy itt elég sok pénz van a remin. Igazából látszik a tabellán, hogy egy győzelem lenne az igazán jó eredmény mindkét csapatnak, de van veszíteni valója a Sasoknak és a Farkasoknak is, ezért nem lesz itt nagy foci.

Aztán egy iksz után a szurkolók sem szedik szét a stadiont, ez is szempont lehet. A legutóbbi két fővárosi derbi is döntetlennel ért véget, szóval tényleg nem kéne meglepődni, ha ma is iksz lenne a vége.
Sok sikert mindenkinek!
Címkék: sportfogadás, tipp,