Sportfogadás tippek: Las Palmas - Villarreal

2017-03-17
Kedvenc csapatunk, a Las Palmas ezúttal péntek esti mérkőzést játszik a LaLigában. Reméljük, hogy most sem csalódunk a Kanári-szigeteki együttesben!

Las Palmas - Villarreal

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.95

Tippmix odds: 1.85

Kezdés: péntek 20:45

 

Aki gyakran olvasgatja tippajánlóinkat, ismerős lehet neki a Las Palmas csapata. Előszeretettel tippelünk ennek az együttesnek a meccseire, és szinte mindig ugyanazt. Ha a Las Palmas játszik, ott bizony elég jó eséllyel potyognak majd a gólok.

Elég csak az utolsó három bajnokira rápillantani:

  • Real Madrid Las Palmas 3-3
  • Las Palmas - Osasuna 5-2
  • Espanyol - Las Palmas 4-3

Három mérkőzés, 20 gól. Inkább jéghokis eredmények ezek, fociban azért a komolyabb bajnokságokban ritka a 7-gólos találkozó. Pláne így szériában. Ez a Las Palmas hármat gurított a Real Madridnak, aztán lőtt 5 gólt az Osasuna ellen, majd kapott négyet az Espanyoltól. Játssza a focit, aztán vagy gólokat lő, vagy gólokat kap, de inkább mindkettő. Legutóbb a szűrűt játszó Lemos lőtt kettőt, szóval itt bárki odakeveredhet a kapu elé, nincsenek igazán között posztok ennél az együttesnél, mindenki mindenhol feltűnik.

Ami a Villarreaát illeti, főleg a védelmét szokták dicsérni. Nem véletlen, a ligában a legkevesebb gólt kapta a Sárga Tengeralattjáró, szám szerint 19-et. Azért ősszel a Las Palmas ellen otthon is kapott egy gólt, de lőtt kettőt. Most is lőhet, akár még többet is, mert ha minden igaz, Soldado visszatér, méghozzá kezdőként. (utóbbira azért ne vegyünk mérget)

Ami fix, a hazai csapat nem fogja feladni a játékát. Viszont ez kapóra jön a vendégeknek is, hisz hazaiak szeretik apró passzokkal felhozni a labdát, aminek az eredménye, hogy hátul azért sűrűn becsúszik a hiba. Márpedig a saját kapu előtt labdát veszíteni, az ritkán jelent jót.

Jót jelent viszont, hogy a Villarreaának győzelemre kell játszani, ha jövőre a BL-ben akar indulni. Márpedig ez tény, szóval nagyon valószínű, hogy megint belefutunk egy adok-kapokba. A Las Palmas meccsein mindig megéri gólokra fogadni, hisz egymaga képes hármat lőni, de ugyanígy kapni is..

Várható kezdőcsapatok:

Las Palmas: Lizoain-David Simón-DAvid Garcia-Bigas-Helder Lopes-Lemos-Halilovic-Vicente Gomez-Jnathan Vieria-Jesé-Boateng
Villarreal
-Andrés-Mario-Musacchio-Victor ruiz-Jaume Costa-Trigueros-Bruno-Jonathan-Soriano-Bakambu-Soldado

Címkék: sportfogadás, tipp,