Sportfogadás tippek: Las Palmas - Valencia

2017-01-30
A 20. fordulót a LaLigában a Las Palmas - Valencia mérkőzés zárja. Sajnos nem TV-s meccs, ettől még akad itt egy tipp, amiben van fantázia.

Las Palmas - Valencia

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett AH

Bet365 odds: 1.375

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő 20:45

 

A bajnokság első körében szintén hétfő esti találkozót játszott a Valencia és a Las Palmas. Akkor a Mestallában 4-2-re nyert a kanári-szigeteki együttes. Ott még nem sejtettük, hogy az az amúgy meglepő siker az első jele a Valencia mélyrepülésének.

Azon a 2-4-es meccsen már az első félidő 5 gól hozott, mi pedig bízunk benne, hogy most is eseménydús találkozót játszik majd a két együttes. Egy biztos, mindkét csapatra ráfér a siker.

A Las Palmas nagyon jól kezdte az idényt, aztán fokozatosan esett/esik visszafelé. Nagy baj még nincs, a legjobb kieső Gijónhoz képest például 12 ponttal gyűjtött többet a csapat. Szóval a kiesés réme még nem fenyeget, de azért csipegetni kell a pontokból. A spanyoloknál a kiesés elöl menekülő együttesek általában a 40 pontos' álomhatár' elérésére törekednek, jobb csapat annál a Las Palmas, hogy ezt a 40 egységet ne gyűjtse össze!

A Valencia viszont még úgy is csak 15. helyen áll, hogy két utolsó bajnokiját behúzta. Legyőzte otthon az Espanyolt, majd idegenben a Villarreált, szóval úgy néz ki, időben észbe kapott ez a nagy múltú együttes. Igazoltak, kölcsönbe kaptak igazi befejező csatárokat, Negredo és Zaza is érkezett. Voro gatyába rázta a csapatot, sőt meg kell említeni, hogy vélhetően Orellanát is megszerezte a Valencia a Celtától!

A másik oldalon Quique Setién mesternek is ezt kell tenni, mert amíg korábban a legszebb focit játszotta a Las Palmas, ez az állítás most már nem állja meg a helyét. Ami viszont tény, hogy idén még nem kapott ki bajnokin a Las Palmas hazai környezetben. Sőt 14 meccses hazai veretlenségi szériája van a kanáriknak, ami megsüvegelendő. Otthon sokkal nagyobb önbizalommal játszanak, és valóban játsszák a focit. Mostanában több olyan meccsük is volt, ahol Fortuna nem volt a csapattal, de ez bármikor fordulhat.

Amúgy mindkét csapatra igaz, hogy próbálja játszani a focit, próbál a földön kombinálni, nem elrugdosni a labdát. Nem véletlenül játszottak augusztusban is egy hat-gólos találkozót. Mindkét mester a 4-3-3-as felállás híve, tele lesz kreatív játékosokkal a középpálya, szóval lesz itt minőségi foci, és vélhetően gólok is!

Várható kezdőcsapatok:
Las Palmas: Varas-Michel-Lemos-D. Castellano-H. Lopes-Montoro-Mesa-V. Gomez-Momo (Boateng)-Mateo Garcia-Livaja
Valencia: Alves-Cancelo-Garay-Mangala-Gaya-Parejo-Enzo Perez-Soler-Munir-Santi Mina-Nani

Címkék: sportfogadás, tipp,