Sportfogadás tippek: Las Palmas - Sevilla

2017-02-12
A Sevilla megerősítheti dobogós helyét, ha nyer a Las Palmas ellen. A feltételes mód helytálló, hisz a Las Palmas otthon nem nagyon szokott veszíteni! Pontosabban ebben a kiírásban hazai pályán még veretlen.

Las Palmas - Sevilla

Online sportfogads tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.65

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: vasárnap 18:30

 

A Las Palmas hazai pályán még veretlen. Hat győzelem-öt döntetlen-nulla vereség. Impozáns mérleg, nem véletlen, hogy egyelőre a sárga-kékek nagy nyugalomban készülhetnek hétről-hétre, ne fenyegeti a csapatot a kiesés réme. Télen érkezett Halilovic és Jesé, tavasszal ők is a Las Palmasben fociznak. Halilovic a HSV-nál, Jesé a PSG-nél volt létszámon felüli, itt ők is újra magukra találhatnak.

Remek idényt fut a Sevilla is. Még áll a csapat a BL-ben, és a LaLigában is a 3. helyet foglalja el a tabellán 22. kör után. Ugyanakkor az Espanyol elleni zakó, majd a Villarreal elleni döntetlen nem jött épp jól az andalúzoknak. Utolsó két idegenbeli meccsén a Sampaoli-csapat 3-3 gólt nyelt be, ami szintén azt jelzi, hogy a védekezéssel akadnak problémák.Idegenben picit puhább a Sevilla, mint hazai közönsége előtt, ugyanakkor rendre szórakoztató meccset játszik.

Ez a Sevilla is tele van kreatív labdarúgókkal, és Sampaoli mester taktikája általában működik. Sok mindenben hasonlít a két együttes, mindkettő otthon erős igazán, mindkét fél a földön szereti tartani a labdát, kombinatív a játék, ugyanakkor kemény is egyszerre. Talán annyi a különbség, hogy a Sevillának erősebb a kerete, bár a Las Palmasból is többen beférnének ebbe az andalúz csapatba. A mérkőzés kulcsfigurája pedig az a Vitolo lehet, aki a Kanári-szigetekről származik, és bizony több évet focizott is a Las Palmas csapatában.

Várható kezdőcsapatok:
Las Palmas: Varas-Mesa-Lemos-Bigas-Castellano-Viera-Montoro-Boateng-Tana-Vicente Gomez-Jesé
Sevilla: Rico-Mariano-Pareja-Carrico-Mercado-Nasri-N'Zonzi-Fran Vazquez-Vitolo-Jovetic-Ben Yedder

Címkék: sportfogadás, tipp,