Sportfogadás tippek: Las Palmas - Real Sociedad

2017-02-24
Ősszel a Sociedad 4-1-re verte otthon a Las Palmast. Most idegenben sem esélytelen a baszk csapat, de a Kanári-szigeteken csak a Sevilla tudott győzni ebben az idényben. Vajon Veláéknak is sikerül?

Las Palmas - Real Sociedad

Online sportfogadás tipp: 1. félidő góljainak száma: 1 felett AH

Bet365 odds: 1.875

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:45

 

Érdekes kis meccsnek tűnik ez a péntek esti. A Las Palmas utolsó három bajnokiját elveszítette, viszont mégsem lehet temetői a hangulat, hisz otthon még úgy is élcsapatnak számít, hogy legutóbb kikapott.

A Las Palmas hazai pályán acélos együttes, a Sevillától pedig még ki is lehet kapni. Tragédia nincs, még mindig a középmezőnyben tartózkodik az együttes. Viszont Jesé és Halilovic nem sokat tett hozzá a csapat játékához, talán nem ártana padra ültetni őket, és visszahozni a kezdőbe azokat a srácokat, akik ősszel már bizonyítottak. Viszont úgy is fel lehet fogni, hogy Jesé és Halilovic is remek játékos (kár lenne vitatni), viszont csak úgy integrálódnak, ha játszanak.

A játékkal hazai oldalon nincs gond, a helyzetkihasználással már akad. A szerencse most nincs a Las Palmas mellett, de bármikor fordulhat a kocka. A San Sebastian-i Sociedad jelenleg az ötödik helyen áll, akár még a top4 sem elérhetetlen. Sajnos Agirretxe régóta sérült, és nem bevethető Willian José sem. Ki fog itt gólt rúgni?-adódik a kérdés. Azért vannak jelöltek, Juanmi, Oyarzabal, Vela és Prieto bármikor villanhat, de Zurutuza is. Sokkal kiszámíthatatlanabb így a Sociedad, az elöl játsszó hatosból bárki bárhol feltűnhet. Veláék sokat változtatják a helyüket, Lemoséknak nehéz lesz követni a baszk támadókat.

A Las Palmas pedig, mint minden hazai meccsén, most is rengeteg helyzetet dolgoz majd ki. Sajnos az utóbbi időben elég kevés ziccert sikerült értékesíteni, gólra váltani, de bízunk benne, hogy fordul a kocka.

Három 'M-betűs' spíler, Montoro, Macedo és Momo nem bevethető, de J. Viera, Vicente Gomez és Mesa játszhat, elöl ott lesz Boateng, valamint a két téli szerzemény, Jesé és Halilovic. Jesén pl. még érezni a ritmus hiányát, ő több nagy ziccert puskázott el, de ezekből a kihagyott ziccerekből is látszik, hogy helyzetbe tud kerülni, és ahogy írtuk, bármikor fordulhat a kocka.

Az őszi meccsükön már az első perc meghozta a gólt, aztán még a félidőig Vela és Zurutuza is betalált. Rendkívül mozgalmas 45 perc volt az, sárga lapokkal, piros lappal, büntetővel. Ha fele olyan jó lesz most az első 45 perc, már nyert ügyünk van.

Címkék: sportfogadás, tipp,