Sportfogadás tippek: Las Palmas - Real Madrid

2016-03-13
Szombaton a Barca és az Atletico is nyerte aktuális bajnokiját, a Real Madridnak is győzni kéne, ha nem akar jobban leszakadni.

Las Palmas - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.475

Iroda: sportingbet

Kezdés: vasárnap 20:30

Ha úgy nézzük, a Real Madridról lekerült a nyomás a bajnokságot illetően. A bajnoki cím rég elúszott, aztán hogy második lesz a csapat, vagy marad harmadik, az részletkérdés. Maximum a Real szurkolóit idegesíti egy-két napig, hogy az Atletico beelőzte a Blancókat, de ennyi. Jön majd az Eb, aztán ahogy vége, már mindenki a következő szezonnal fog foglalkozni.

A BL-ben van minden remény, a bajnokikon lehet nyomás nélkül focizni. CR7 lőheti az újabb gólokat, tényleg nincs mitől tartani. Nem úgy a Las Palmas esetében, mely együttes a kiesés ellen küzd! Küzd, méghozzá nem is akárhogyan, hisz utolsó három bajnokiját megnyerte! Az Eibar és a Getafe megfektetése még benne is volt a pakliban, de az, hogy idegenben ütik a Villarrealt, na arra senki sem mert volna fogadni. Vagy ha igen, akkor nagyon jól járt...

A Las Palmas tehát lendületben van, és kétségünk ne legyen, a kanári szigeteki együttes neki fog menni a Real Madridnak is! Otthon egy-két gólt simán lőhetnek, de kapni is fognak becsülettel. Bale most már biztosan bírja a 90 percet is, Ronaldóban 2-3 gól mindig van, maximum nem mindig jön ki. Össze kell kapni magát a középpályának, hisz sok kritika érte Iscót és Jamest főleg, de Modric és Kroos esetében is hallottunk negatív hangokat. De úgy kollektíven, becsületből oda kell tennie magát a Madridnak, és úgy játszani, ahogy azt elvárják a szurkolók. A mi tippünk, hogy mindkét együttes szerez gólt, ám a Real vélhetően többet is! Az a tipp szempontjából csak hab a tortán, ha a Las Palmas netán nem áll le egynél... (Bár Navas formáját elnézve erre azért sok pénzt nem tennénk)

Várható kezdőcsapatok:

Las Palmas: Varas-Garcia-Aythami-Bigas-Garrido-Viera-Montoro-Roque-El Zhar-Momo-Willian José
Real Madrid: Navss-Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo-Kroos-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Mayoral

Címkék: sportfogadás, tipp,