Sportfogadás tippek: Las Palmas - Eibar

2018-01-06
A szombati LaLiga-meccsek között talán a legkisebb érdeklődéssel várt mérkőzés a Las Palmas-Eibar találkozó, de sportfogadás szempontjából értékes összecsapásnak tűnik.

Las Palmas - Eibar

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bwin odds: 1.70

Kezdés: szombat, 18:30

 

In medias res jelleggel egyből a közepébe vágunk! Mi ezen a mérkőzésen sok gólt várunk, méghozzá legalább 4-5 találatot. A rövidke szünet (a vb miatt) a szokásosnál még rövidebb volt, így a srácok annyira nem kerültek 'tré' formába.

Na, mondjuk a Las Palmas formája eleve olyan, amilyen, hisz a 20. helyen áll a csapat. Tök utolsó, de simán ki lehet harcolni a bennmaradást, mert a jelenleg már bennmaradó helyen álló Alavés előnye a Kanárikkal szemben mindössze 4 pont.

Otthon a Las Palmas mindent meg fog tenni, hogy meccseket nyerjen. Mikor kezdje meg a felzárkózást, ha nem most! Az Eibar viszont szép őszt zárt, a 7. hely elég komoly teljesítmény. Ez a jelenlegi 7. hely pedig pont arra jó, hogy nyomás nélkül játsszon a vendég-együttes. Az fix, hogy az Eibar nem fog görcsösen játszani.

Valószínűleg a Las Palmas sem, hiába a győzelmi kényszer. A sárga-kék-mezes együttes mestere ugyanis Paco Jemez, márpedig Jemez csapata mindig is arról híresek, hogy rendkívül offenzív, szórakoztató focit mutatnak be. Aztán hogy egy meccsen épp a lőtt vagy a kapott gólok száma több, azt nehéz megjósolni. Legutóbb Jemez épp a Rayóval esett ki a spanyol élvonalból, de annak a Rayónak is minden egyes meccse szórakoztatóra sikerült. Jemeznek a nagy csapatok ellen is az a filozófiája, hogy inkább játszanak egy szórakoztató 7-2-es meccset, mint egy olyat, ahol végig bekkelnek, és mondjuk csak 2-0-ra kapnak ki. Aztán az már más kérdés, hogy pont Jemez menti-e meg a Las Palmast a kieséstől, de az fix, hogy Jemez filozófiája és a Kanári-szigeteki csapat passzol egymáshoz. Az előző idény őszén is Setiennel hogy hasított ez az együttes, jobb csapatoknak is 3-4 gólt rúgott.

A mi tippünk, hogy egy meglepően jó tempójú, szórakoztató meccsen potyognak majd a gólok, de csak arra merünk tippelni, hogy lesznek gólok, hogy melyik együttes lő többet, azt nehéz megjósolni. Ami fix, a Las Palmas győzelemre tör, és ha kockáztat, akkor tuti lő gólt, de tuti kap is.

Címkék: sportfogadás, tipp,