Sportfogadás tippek: Elche - Barcelona

2014-05-08
Egyszerűen nincs normális tipp a mai napra, így egy picikét előreszaladunk, és egy vasárnapi meccsel foglalkozunk.

Elche - FC Barcelona

Tipp: Barcelona győzelem

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 19:00

 

Tegnap megtörtént az, amire senki sem számított. Mi sem. A Valladolid pontot szerzett a Real Madrid elleni elhalasztott meccsen, így a Blancók lemondhatnak a bajnoki címről. Innen nincs visszaút, ráadásul Ronaldo is megsérült. Persze ha nem kell lecserélni, valószínűleg nyer a Madrid, de ez már történelem. A tegnapi madridi pontvesztés után az Atletico és Barca hívek újra reménykedni kezdtek.

Az Atletico bajnok, ha hátralévő két meccsén minimum négy pontot szerez. A Barca viszont csak akkor nyer bajnokságot, ha hátralévő mindkét meccsét megnyeri. Az utolsó előtti körben az Elche otthonában kell megszerezni a három pontot.

Fura egy szezon ez a katalánoknál. Pláne itt a vége nem egyszerű. Király Kupa fináléjában vereség, kiesés a BL-ből, botladozások a bajnokságban, ami azt eredményezte, hogy a sportújságírók 70%-a azzal van elfoglalva, hogy a Barca jövőjével foglalkozzon. Erre mi történik: Tegnap botlott a Real Madrid, és egycsapásra mindenki a jelennel foglalkozik. Nem lesz egyszerű felpörögni a katalán játékosoknak, mert valószínűleg Messiék sem hitték, hogy a Real nem veri meg a Valladolidot. Legutóbb a katalán csapat a Getafe ellen csak 2-2-es döntetlenre volt jó. Amikor leikszelt a gránátvörös-kék mezes együttes, senki sem gondolta, hogy az az iksz még jó eredménynek számít majd.

A Barca kapott egy esélyt a sorstól. Élni kell vele. Egyelőre hétvégén jön az Elche elleni fellépés, azt meg kell nyerni. Meg is nyerik Iniestáék, az Atletico megveri a Malagát, és az utolsó fordulóban jön a Barca-Atletico, a meccs, amely eldönti a bajnoki cím sorsát.

Az Elche jelenleg nincs kieső helyen, ám matematikailag még kieshet az újonc-együttes. Persze a Barca ellen sok esélye nincs Fran Escribá fiainak. Az Elche eléggé impotens csapat, legutóbb 14 fordulóval ez előtt lőtt a csapat egynél több gólt. Márpedig lehet akármilyen formában ez a Barca, ha kicsit megrázzák magukat, két gólt bármikor összehoznak.

Jelenleg 1.20-as a katalánok oddsa, ami persze nem túl magas, de az biztos, hogy vasárnapra lesz az még kisebb is. Nyernek a katalánok, nyer az Atletico is, és majd az utolsó fordulóban jön a bajnoki döntő a Camp Nouban, ahol a Barcának nyernie kell, ha bajnok szeretne lenni!

Címkék: sportfogadás, tipp,