Sportfogadás tippek: L.I.A.C. New York - Budapest Honvéd

2013-02-14
A 2013-as Viareggio Cup keretén belül olasz csapatok mellett szerte a nagyvilágból érkeztek különféle együttesek, hogy megmérettessék magukat! Amit még fontos tisztázni itt az elején, hogy ez egy ifjúsági csapatok számára kiírt torna!

L.I.A.C. New York - Budapest Honvéd

Tipp: Honvéd nyer

Odds: 1.50 (Bet365)

Kezdés: ma 15:00

 

Az idei Viareggio Cup már javában zajlik, a Honvéd és a NY is túl van már a bemutatkozáson! Sajnos sem nekünk, sem a L.I.A.C.-nek nem volt szerencsés a bemutatkozás. A Honvéd a Napoli-tól kapott ki 2-0-ra, a New York pedig a Leccétől. Így ennek a mai meccsnek különösen nagy a jelentősége, itt bizony nyerni kell, mese nincs!

A Napoli elleni meccsen a Honvéd fiataljai esőben, sárban, szélben léptek pályára, a játéktéren állt a víz, így normális focit aligha lehetett játszani. Mégis a Nápoly volt hazai földön, így nem feltétlenül a jobb csapat nyert, hanem amelyik jobban akart. De azt is lehetne írni, hogy jobban alkalmazkodtak a körülményekhez a nápolyi srácok.

Ma már a hírek szerint jobb lesz a pálya talaja, így a Honvéd is a saját fociját tudja majd játszani. A Kispest akademisták azért sokkal jobbak, mint a Napoli ellen mutattak.

Ott van például Szemerédy a kapuban, de ott van Vécsei is, aki már a Honvéd felnőtt csapatának is alapembere, 12 bajnokin 2 lőtt gólja van a fiatal középpályásnak, de Bobál neve is sokaknak ismerősen csenghet!

A Kispest utánpótlás egyébként tényleg nem gyenge, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a magyar U19-es bajnokságban az MTK mögött a 2. helyen állnak! Messze a legtöbb gólt rúgták, hisz a listavezető MTK-nak van 42, a Honvédnak már 53! A harmadik Vidinek 39, a 4. helyen álló FTC-nak mindössze 20 lőtt gólja van!

Az L.I.A.C. egy vegyes csapat, olasz, görög, amerikai származású srcok is vannak itt. Azért legyünk őszinték, igencsak ciki lenne, ha a nagymúltú Honvéd utánpótlást egy long islandi csapat verné meg... Arrafelé a soccer azért nem hitvallás egy hobbisport, és nem több.

Hogy milyen erőt képvisel a csapat, arra jó példa a tavalyi szereplésük. Az L.I.A.C. nem jutott tovább a csoportból, három meccsből hármat buktak, és 2-15-ös gólkülönbségük volt.

Azért lehet érezni, hogy nem világverők. Azon a tornán a Genoa például 9-0-ra verte el őket, ami azért picit komolytalan.

Lényeg a lényeg, itt a Honvéd nem kaphat ki! A Nápolytól talán ki lehetett kapni, de az L. I. A. C. azért a kötelező kategória Vécseiék számára!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,