Sportfogadás tippek: LA Galaxy - Seattle Sounders

2016-09-25
Alig pár forduló van az MLS alapszakaszából, most már minden meccsnek igazán komoly tétje van. Az LA Galaxy és a Seattle Sounders találkozójának is!

Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders

Tipp: 2.5 gól felett

bet365 odds: 1.65

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 22:00

 

Az MLS-ben lassacskán kialakul, hogy melyik csapatok jutnak a rájátszásba, és melyik csapatoknak ér véget a bajnokság. Az LA Galaxy remek formában van, fordulók óta veretlen, és még arra is esélye van, hogy az alapszakasz legjobbja legyen Ez a play off miatt fontos, hisz így a hazai pálya előnyét végig élvezhetné, ami a Galaxy-nél rettentően fontos lenne.

A Seattle szezonja elég hektikus. Nagyon gyenge rajt, aztán volt edzőcsere is. Az alapszakasz 2. felében leigazolta a klub Lodeirót, aki igazi erősítés, ám ahogy Lodeiro megérkezett, Dempsey esett ki a csapatból. Neki a szívével vannak gondok, sajnos hetek óta hiányzik, és nem tud segíteni csapatának.

A Sounders nyugaton a 7. helyen áll, azaz épp nincs play helyen jelenleg. Viszont még becsúszhat a legjobb hat közé nyugaton, hisz három mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint ez előtte álló három együttes. Viszont a jelenleg 6. Portlandnek 41 pontja van, a Soundersnek 'csak' 35. Nincs mese, a Seattlenek meccseket kell nyerni, itt már döntetlenekkel nem nagyon lehet feljebb lépni.

Ami a hiányzókat illeti, hazai oldalon Zardes egész idényre kidőlt, érzékeny veszteség. Nem kevésbé érzékeny veszteség Gerrard kiesése. Két alapember, nélkülük azért más a LA játéka. A vendégeknél pedig az említett Dempsey mellett Kovarra nem számítnak Seattleben.

A csapatoknak céljaik eléréséhez nyerni kell. Az LA alapszakasz győzelemre pályázik, a Sounders a play off-ra. Egyébként a Galaxy még kétszer összecsap a jelenleg nyugaton élen álló Dallas-szal, viszont ha ma győz az LA, akkor nem feltétlenül kell kettőből kétszer megverni a Dallast.

A Galaxy mostanában rendre gólgazdag meccseket játszik, volt itt 3-3, 4-2 és 2-2 az elmúlt három körben. Meg kell említeni, hogy a Galaxynél csatasorba állt Donovan, az amerikaiak élő legendája, a Sporting Kansas ellen az ő góljával egalizált a Galaxy. Benne azért nincs 90 perc minőségi foci már, de mint a Kansas elleni gólja is bizonyítja, egy jó 35-30 perc, vagy akár egy félidő vállalható részéről is.

Egyébként a két együttes nem mindig játszik igazán gólgazdag és szórakoztató meccseket, de amikor egymás ellen játszanak valahogy mindig élvezhető a találkozó. Ráadásul most mindkét félnek nyernie kell célja eléréséhez, szóval elég valószínű, hogy rossz meccs a mai sem lesz!

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,