Sportfogadás tippek: Kristina Mladenovic - Petra Kvitova

2013-02-01
Az Australian Open után a hölgyeknek két tornát is rendeznek ezen a héten. Egyiket Thaiföldön, míg a másikat Franciaország fővárosában, Párizsiban. Utóbbi helyszínen a mai napon már a negyeddöntőket rendezik.

Kristina Mladenovic - Petra Kvitova (ma 20:15)


Tipp: Game hendikep +4,5 Mladenovic
Odds: 1.55
Iroda: FortunaWinMladenovic a franciák reménysége, junior korában kiváló eredményeket ért el, világelső volt, továbbá megnyerte a Roland Garrost. Tavaly kezdte bontogatni szárnyait a profik között, és a Quebec-i elődöntője vagy épp a US Openen aratott győzelmei figyelemreméltóak. Azért ismerős lehet a neve, hisz az Aussie Openen hatalmas csatában verte Babos Timit. Ez a párizsi torna neki hazai pálya, és a szervezők szabad kártyát adtak neki, amit ő eddig maximálisan meg is hálált. Az első körben búcsúztatta a 7. kiemelt Goergest majd sima kettőben verte a nála jóval nagyobb névnek számító Wickmayert. Szóval két skalp után jutott el ide a negyeddöntőbe.

Kvitova parádés szezont produkált 2011-ben, közel állt a világelsőséghez. Majd ugyanezt a teljesítményt tavaly már nem tudta hozni, persze még így is besöpört néhány tornagyőzelmet, volt két Grand Slam elődöntője, de a játéka messze nem volt olyan meggyőző, mint két esztendeje. A szezon végén különösen visszaesett és egyelőre idén sem jönnek neki az eredmények. Brisbaneben és Sydneyben összesen egy meccset tudott nyerni, az év első GS-én pedig a második körben búcsúzott, ami nagy csalódás volt számára a tavalyi elődöntő után. Itt Párizsban ő a címvédő, és mivel második kiemelt, így csak egy meccset kellett játszania a negyeddöntőbe való jutásért.

Vogele volt az ellenfele akit két szoros játszmában vert meg. Mint már említettük nagyon nem az igazi a játéka, így pedig saját magát veri meg. Alapvetően egy agresszív teniszező, akinek a játékában benne van a sok hiba, viszont ha jól megy neki akkor ezeket nyerőkkel tudja kompenzálni. De mivel nincs jó formában, így a könnyű hibákkal az ellenfelét segíti. Mladenovic az esélytelenek nyugalmával vághat neki ennek a meccsnek is, ami a hazai közönség támogatásával ismételten jól sülhet el. Lehet nem nyer, de az is nehezen elképzelhető, hogy ő itt nagy verést kapjon.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,