Sportfogadás tippek: Krasnodar - Diósgyőr

2014-08-07
Múlt csütörtökön 5-1 arányban kikapott a DVTK 'hazai' pályán a Krasnodartól. Továbbjutási esélyei nincsenek a borsodi csapatnak, ha nem lett volna kötelező, talán el sem utazott volna Krasnodarba a DVTK.

Krasnodar - DVTK

Tipp: DVTK +3 gól

Odds:1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Az odavágón 5-1-re kikapott a Diósgyőr. Ismét megmutatkozott a hazai élvonal és a nemzetközi középszint közötti különbség. A Krasnodar támadói úgy játszottak a DVTK bekkjeivel, mint cica az egérrel. Nem is igazán érdemes okokat keresni, mint a nagy különbség oka, a lényeg az, hogy az 1-5 teljesen reális eredmény volt, sőt akár 7-8 gól is lehetett volna közte.

A Diósgyőr 18 fős kerettel utazott Oroszországba. Antal Botond és Elek Ákos bokasérülés miatt nem utazott, Barczinak a lábujja tört el még korábban. Sérülés miatt nem utazott Husic, a két támadó, Griffits és Grumic pedig nincs nevezve az EL-keretbe.

A DVTK majd vasárnap délután a szombathelyi Haladást fogadja, az a találkozó élvez most prioritást. Az EL-ben ez a meccs már csak púp azon a bizonyos háton. A DVTK csapata abban bízhat, hogy a Krasnodar sem pörög fel erre a mai meccsre, és az orosz együttes is a hétvégi bajnokijára tartalékol.

A Krasnodar majd szintén vasárnap az Ural ellen játszik idegenben, a Lokomotiv Moszkva elleni remi után begyűjtené első győzelmét az új kiírásban.

Látva az odavágót, a bukik 1.16-os oddssal kínálják a Krasnodar győzelmét, ami ugyan reális odds, ám teljesen felesleges behúzni. Tipikusan az az odds, amellyel nyerni nem, csak bukni lehet. Ráadásul ez az Európa Liga, láttunk már egy-két fura eredményt ebben a sorozatban.

A Krasnodar és a DVTK is tisztában van vele, hogy a továbbjutás eldőlt. Egyik csapat sem fogja kihajtani magát, és talán a DVTK sem fogja túlvállalni magát, és azon lesz, hogy egy tisztes eredményt érjen el odakinn. HA vereség is lesz belőle, egy pofás 2-1-nél ne legyen csúnyább a zakó.

A Krasnodar sem a legjobb csapatával áll ki, ők is csak a minimumra mennek majd. A tippünk ezért egy plusszos DVTK hendikep. A Diósgyőr +3 gól opció 1.72-es oddson teljesen vállalható, de aki még óvatosabb szeretne lenni, a DVTK +4 gól 1.30-ért szintén játszható opció.

A Krasnodar is a hétvégi bajnokira tartalékol, teljesen mindegy nekik, hogy 10-1-el vagy 6-2-vel jutnak tovább. Ez ráadásul nem a BL csoportkör, ahol a gólokért is több ezer Eurót fizet az UEFA. Itt többet ér, ha a hétvégére friss marad a csapat, és legyőzi az Uralt.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,