Sportfogadás tippek: Koszovó - Portugália

2018-01-13
Szombaton a magyar kézilabda-válogatott Dánia ellen küzd az Eb-n, mi viszont egy sokkal 'eldugottabb' kézimeccsre tippelünk.

Koszovó - Portugália

Online sportfogadás tipp: Portugália góljai 34.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: szombat, 19:00

 

A 2019-es vb-re már elkezdődtek a selejtezők. Most épp a nem Eb-n lévő együttesek csapnak össze, a portugálok például Koszovó és Ciprus mellett Lengyelország ellen is megmérkőznek.

A pénteki napon a luzitánok lazán verték Ciprust (47-16), és Lengyelország sem különösen izzadt meg Koszovó ellen (30-19). Szombaton a portugálok Koszovó ellen játszanak, a tippünk pedig az, hogy most is 35 gól fölé jutnak, akárcsak pénteken. Lengyelország 'csak' 30-at dobott Koszovónak, de a lengyel együttes sokkal kényelmesebb kézit játszik. Portugália sokkal gyorsabb, rohanósabb kézit erőltet, amolyan uptempo kézilabda az övék.

Ami pedig még a tipp mellett szól, hogy ennek a csoportnak a mérkőzéseit Portugáliában játsszák le, így majd a valószínűsíthető 'csoportdöntőn', a Portugália-Lengyelország mérkőzésen is a luzitánok élvezik a hazai pálya előnyét.

Duartéék Ciprust sem kímélték, 47 gólt dobni azért nem mindennapi teljesítmény. Koszovó azért nagyobb ellenállást fog kifejteni, de jó esély van rá, hogy Portugália ma is ipari mennyiségben termeli majd a gólokat. Vélhetően többet is kap, mint a lengyel együttes, de ez a tippünk szempontjából már lényegtelen.

Címkék: sportfogadás, tipp,