Sportfogadás tippek: Koparbergs/Göteborg - Linköping

2013-04-17
Ugorjunk el egy tipp erejéig Svédországba! Kezdetét vette ugyanis a svéd női bajnokság, azaz a Dammalswenskan!

Göteborg FC - Linköping

Tipp: 4 gól alatt (4-nél tét visszajár)

Odds: 1.32

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Az előző bajnokságban a Göteborg együttese 38 ponttal a 4. helyen zárt, míg a Linköping 39 egységgel a 3 helyen 'ért célba'. A Malmö és a Tyresö külön versenyt futott az elsőségért, végül a többszörös Aranylabdás Martát is foglalkoztató Tyresö lett a bajnok.

A Göteborg egyébként idén már játszott egy fontos meccset, a svéd Szuperkupán büntetőkkel elverte a bajnoki címvédő Tyresö együttesét! Jól sikerült tehát a felkészülés, de tudhatjuk a svédekről, hogy idén különösen fontos a női foci arrafelé, hisz nyáron EB-t rendeznek!

A Göteborgból és a Linköpingből is 2-3 játékos pályázik az EB kerettagságra. Viszont egyedül Nila Fischer az, akinek bérelt helye van a válogatottban, ő pedig a Linköping védelmének oszlopa. Védekező középpályás poszton is játszott már, de alapvetően a védelemben szokott szerepelni. Rajta kívül azért ez a két klub nem ad alapembereket a válogatottba. Ettől persze két remekül felkészített együttes, amit a tavalyi helyezések is bizonyítanak.

Idén az a cél, hogy a Tyresö-t kicsit jobban megszorongassák, és lehetőleg BL indulást harcoljanak ki! Ez a mai meccs rangadónak számít, amit egyik csapat sem szívesen bukna el! Fontos a rajt, és félő, hogy egyik csapat sem mer majd igazán kockáztatni. Talán úgy lesznek vele, hogy itt az első körben egy erős ellenfél ellen az iksz nem rossz.

Egyik oldalon sincsenek klasszis támadók, akik csak úgy bármikor megvillannak, és lőnek 2-3 gólt a semmiből. Mindkét együttesnek erős a középpályája, és jó a védelme is. A tavalyi kiírásban Linköpingben 3-2-re nyert a Linköping, igen ám, de az akkori gólszerzők már rég máshol játszanak, Melis, Berga, de Wanna és Press is eligazolt már ezekből az együttesekből...

Ami pedig a göteborgi 6-0-át illeti, ott az amerikai Press 3 gólt vállalt, Ek, Lindén és Liljegard pedig egyet-egyet. Közülük egyedül Linden maradt...

Hiába tehát a tavalyi gólzáporos meccsek, Presst elvitte a Tyresö, Ek a Malmö játékosa lett, Liljegard pedig Norvégiába igazolt.

Átalakultak tehát a csapatok, és jelenleg nincs olyan támadó egyik oldalon sem, mint volt tavaly Press, aki csak úgy összehozna 2-3 gólt.

Szenvedős, izzadós meccs lesz, gólparádéra most ne nagyon számítsunk. Talán a tavalyi góldús meccsek miatt lehet jó szorzót találni a különféle underekre, kár lenne kihagyni!

Mi a 4 gól alatti opcióra szavazunk, azaz 4 gólnál még a tétet visszakapjuk. Öt, vagy több gól esetén veszítenénk, de ide kellene 2*90 perc, hogy a tipp veszélyben legyen... Az átalakult keretek miatt max 2-3 gólra számíthatunk!

 

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,