Sportfogadás tippek: Budapest Honvéd - MTK

2012-08-31
Kevesen gondolták volna, hogy öt forduló után a Budapest Honvéd áll majd az élen a magyar NBI-ben. Megérdemlik, hogy foglalkozzunk velük, ma este 19:00-től az MTK-t fogadják a Bozsik Stadionban.

 

Budapest Honvéd - MTK

Tipp: mindkét csapat lő gólt (2.5 gól felett)

Odds: 1,32 (1.70)

Iroda: FortunaWin

Kezdés: ma 19:00

 

Ami ezt a két csapatot illeti, sok közös dolog van bennük. Jöhetnénk most olyanokkal, hogy mindketten budapestiek, meg hasonlóak, de mi arra gondoltunk, hogy mindketten korábban kezdték a felkészülést, már ami az érdemi részét jelenti, hisz érdekeltek voltak az EL selejtezőkben.

Mi egyértelműen ennek tulajdonítjuk azt, hogy ezidáig ez a két csapat ('egyedüliként') veretlen az élvonalban. Könnyen lehet, hogy ez így is marad, reális esély van a pontosztozkodásra.

A kispestiek legutóbb az edzőváltáson átesett FTC-t verték 2-0-ra, de az eredmény ellenére nem volt sima meccs. Kellett Jova újabb bohóckodása. Elképesztő ez a srác, hisz benne vannak a bravúros védések, és az elképesztő bakik is. A Honvéd élt a lehetőségekkel, és erről kár is bővebben írni.

Rossi remek munkát végez a piros-feketék élén. amikor idejött, még azt nyilatkozta, hogy a Barca stílusát szeretnék magukénak tudni. :D Ez megér egy mosolyt, de ha a stílus még nem is olyan, az eredmények azért nagyon szépen jönnek.

A lényeg a tipp szempontjából, hogy a Honvéd eddig minden meccsén betalált legalább egyszer.

Az MTK Garami mester irányítása alatt évek óta a rövid passzos, technikás focival azonosítható be. A feljutás óta menetelnek, még nem találtak legyőzőre. Céljuk ma is a veretlenség megtartása.

Friss hír, hogy Lázok a Pakshoz írt alá. (Ha már Paks. Friss hír az is, hogy az új edző Tomislav Sivic lett. Egy full magyar csapat élére külföldi edzőt tettek, ami nagyon, de nagyon fura... )

De vissza az MTK-hoz. Eddig három győzelemmel és két döntetlennel állnak a tabella 3. helyén. Az utolsó két fellépésük alkalmával két-két gólt lőttek. A Pápa és az UTE sem tudott ellenük mit kezdeni.

Az MTK-nál már lehet tudni a kezdő tizenegy névsorát, és a cseréket is. Íme a kezdőcsapat:

MTK: Hegedüs - Nagy T., Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Zsidai, Vadnai, Kanta - Könyves, Hrepka, Csiki (Cserék: Tishler, Nikházi, Poór, Ladányi, Balajti, Vass és Groppioni)

A kék-fehérek Kálnoki-Kis kidőlése után egy újabb védekező játékost veszítettek, Rafa Wolfe is kidőlt hátulról, ami a tipp szempontjából sem elhanyagolható, sőt igen fontos tényező, nem kell ecsetelni, hogy miért!

Viszont ahogy az a felállásból is kiderül, az MTK nem döntetlenért ugrik át a Bozsikba. 4-3-3-at játszanak, Garami tanítványai mindig a három pontra mennek rá. így lesz ez ma is, és mivel két nagyszerű formában lévő csapat feszül egymásnak, akik ráadásul a támadó focit favorizálják, az a minimum, hogy mindketten betalálnak egyszer-egyszer legalább. Jó eséllyel ez már félidőre összejön, és akkor izgalommentesen tekinthetjük meg a második játékrészt!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,