Sportfogadás tippek: Kispest - MTK

2015-07-25
Hiába kérte a két együttes, hogy később legyen a meccs, az MLSZ nem ment bele. Nincs mese, lesz meccs 15:30-tól, de ne lepődjünk majd meg a 0-0-án. Ilyen kánikulában minőségi játékot ne nagyon várjunk, és ez most tényleg nem a csapatok hibája lesz.

Kispest - MTK

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.60

Iroda: TippmixPro

Kezdés: 15:30

 

Ott van a kutya elásva, hogy az M4 közvetíteni kívánja a meccset, de délután 18 órától adja a következő VB selejtezőcsoportjainak sorsolását is. Így Kemenesék hiába kérték a kedves Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy legyen már később a mérkőzés, nincs kecmec, délután, 15:30-tól le kell játszani a találkozót.

Aki játszott már ilyen hőségben, az tudja, hogy minőségi futballt ilyen körülmények között nem lehet játszani. A teljesítőképesség nagyjából 15-20%-kal csökken, és persze csökken a koncentráció is. Kevésbé pontosak a passzok, hol rövidek, hol meg hosszúak. Nem tud az ember jó döntéseket hozni, egy-két sprint után levegőért kapkodnak azok is, akiknek semmi probléma nincs az edzettségi állapotukkal.

A védekezés valahol rombolás, míg a támadás építkezés. Egyértelmű, hogy rombolni könnyebb, vegyük csak azt, hogy egy felszabadító lövés mehet akármerre, a cél, hogy gól ne legyen, de egy gólhoz pontos passzok kellenek, sprintek, olyan dolgok, melyeket a meleg nem segít.

 Az első körben az MTK 1-0-ra verte a Puskást, és a Kispest is 1-0-ra nyert a Vidi ellen. Baj tehát nincs, játszanak egy döntetlent, feltehetőleg 0-0-át, és marad a veretlenség. A két együttes amúgy sem sűrűn játszik gólgazdag meccset, az utolsó 5 NBI-es meccsükön egyszer sem született három, vagy háromnál több gól. Ebben a tikkasztó melegben ha egyet látunk majd a gólból, már az is csoda lesz.

Az MLSZ és az M4 pedig átölelheti egymást, mert csapataink ideális időjárási körülmények között sem mindig játszanak nézhető meccseket. Kész csoda lenne, ha itt gólok születnének ma délután!

Címkék: sportfogadás, tipp,