Sportfogadás tippek: Kimiko Date-Krumm - Bojana Jovanovski

2013-01-18
Az Australian Open 3. körénél körében tartunk. Olyan világraszóló meglepetés még nem volt a lányoknál, a 'nagyok' eddig minden akadályt viszonylag simán vettek. Azarenka, Serena és Sharapova nem viccel, valószínűleg hármójuk közül kerül ki a végső győztes. Mi viszont egy olyan meccset választottunk, ahol a továbbjutó már a 4. körrel is elégedett lehet!

Kimiko Date-Krumm - Bojana Jovanovski

Tipp: 22.5 game felett

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: holnap hajnalban

Kimiko Date-Krumm a WTA azon versenyzője, aki huszonéveseket megszégyenítően még 42 évesen is a top100 környékén van a világranglistán stabilan, és nem nagyon akar látszódni rajta az a 42 év. Shenzenben és Sydneyben melegített az Openre, ment is egy-kört mindkét tornán, itt Melbourneben viszont már kettőt is! Petrovát nagyon simán (6-2; 6-0) verte, míg Peer ellen picikét többet kellett melózni (6-2; 7-5).

Jovanovski sokkal fiatalabb japán vetélytársánál, akár a lánya is lehetne. 21 év van kettejük közt! Bojana első körben Torro-Flort verte három szettben, aztán a második körben is többször rezgett a léc, de 7-5; 7-5 arányban legyőzte azt a Safarovát, aki nagyon maga alatt van egyébként. Valami lehet a cseh lányokkal, mert Kvitova is elég homályos mostanában...

Mindkét versenyző mellett vannak érvek! Talán ezért is adják a fogadóirodák közel azonos eséllyel a a két hölgy győzelmét. Bojana fiatalabb, minden bizonnyal gyorsabban regenerálódik, mint japán vetélytársa. Ugyanakkor Kimiko 42 évesen már valószínűleg mindent látott a pályán, ő nem fog görcsölni egy másodpercig sem! Mert például amíg egy Venus Williams már árnyéka önmagának, az az ember érzése, hogy Date-Krumm még évekig elütögetne ezen a szinten. Ha top20-as játékosokkal már nem is veszi fel a versenyt, de a második vonalba tartozó lányok, mint például Jovanovski, egyáltalán nem mehetnek biztosra. A borítás azért Jovanovskinak jobban fekszik, mivel magasabb, a szervái gondot okozhat a picike Kimikonak. Viszont ha labdamenet alakul ki, abban nem biztos, hogy Jovanovski lesz a jobb.

Egyébként az utóbbi évek AUS Openjeit figyelembe véve, Kimiko most teljesít a legjobban, olyan, mint a jó bor. Azért egy Petrovát úgy elverni, hogy két game-et bukik, arra senki sem számított. Nagyon valószínű, hogy itt három szettre kényszerítik egymást, és elképzelhetetlen a sima siker, nyerjen bárki is.

Kimiko is 7-5-ös szettet játszott Peer ellen már amikor Peer is belemelegedett, és többet kockáztatott, Bojana pedig mindkét szettjét 7-5 arányban nyerte Safarova ellen. Egymást is fogják fárasztani rendesen. Hullámvölgyek, hullámhegyek, igazi női mérkőzés lesz, de az biztos, hogy mindkét hölgy nagyon vágyik a 4. körre, és nem fogja ingyen adni a bőrét!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,