Sportfogadás tippek: Ki lesz a Barcelona következő edzője?

2017-03-20
Luis Enrique pár napja bejelentette, hogy ennyi volt, idény végén feláll a Barca kispadjáról. Egyelőre kérdéses, ki lesz az utód, bár egyre világosabb, ki követi majd.

 

A Barcelona következő edzője: Juan Carlos Unzue

Unibet odds: 2.75

Tippmix: -

 

Le is lőttük a poént, a mi tippünk, hogy Unzue lesz a Barca következő edzője.

 

Több, mint egy klub. Ez a Barca jelmondata, amit sokan kikezdenek, hisz amíg Pep Guardiola idejében özönlöttek a saját nevelésű fiatalok, addig mostanában senki sem tűnik fel, vagy csak egy-két meccs erejéig. Ugye volt a Sandro, vagy volt a Munir, akik egész sokat játszottak. Azért játszottak, mert amikor a Barca Suarezt megvette, ő hozott magával egy jó kis eltiltást, sokáig nem léphetett pályára, addig az uruguayi támadót ők pótolták. Aztán Sandro és Munir is kikopott, Munirnak pl. hatalmas karriert jósoltak, most pedig ott tartunk, hogy 6 millió €-t sem fizet érte a Valencia. Ugye alapvetően 6 millió Euró óriási pénz, ilyen pénzem mégis aprópénznek számít...

 

Szóval legalább edzői vonalon szeretne a Barca megfelelni a jelmondatnak. Pep Guardiolát Tito Villanova követte, aki Pep segítője volt. Pont ugyanaz lenne a helyzet, mint most Luis Enrique és Unzue esetében. Sajnos Villanova már nincs köztünk, de egy bajnoki címet azért ő is összehozott a Barcelonával. Tata Martinónak rövid idő jutott a kispadon, de ő is volt a Barca játékosa.

 

Ennél a klubnál azért nem nagyon szeretnek külsősöket alkalmazni. Unzue is játszott a Barcában, és Luis Enrique mellett tanult ezt-azt. A játékosok szeretik, ami nem véletlen, hisz azért edzéseken kb többet foglalkozik a srácokkal, mint Luis Enrique. Közvetlenebb a kapcsolat, Pique, Rakitic és Iniesta is mellette áll. Valószínűleg Messiéknek sincs semmi baja Unzuéval, szóval a katalán klub vezetői ezt az edzőkérdést megoldják házon belül.

 

Röpködnek nevek, Sampaoli, Wenger, Emery, Klopp, Ernesto Valverde, de Unzue lesz a befutó. A mi tippünk, hogy Unzue megkapja az esélyt, aztán ha legfeljebb nem válik be, majd váltanak. A Valencia elleni bajnokin már Unzue 'meccselt', kicsit olyan volt a szituáció, mint annak idején a francia kézilabda válogatottnál Onestát Dinart váltotta.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,