Sportfogadás tippek: Kezdődik a női kézilabda-világbajnokság

2015-12-04
December 5-én kezdődik a Dániában megrendezendő női kézilabda-világbajnokság. A magyarok Tunézia ellen kezdenek, csak a győzelem lehet jó eredmény!

Magyarország-Tunézia

Magyarország góljainak száma: 30.5 fölött

Odds: 1.79 (unibet)

Fogadható: szombat 18:00

 

Görbicz Anita és Zácsik Szandra újra a válogatott tagjai, velük komolyat erősödött a csapatunk. Azért legutóbb pl. irányító poszton voltak problémák, azt a Tóthot kellett behívni, aki most sajnos sérüléssel küzd, ezért nem is játszott egész ősszel. Zácsik Szandra személyében pedig van egy világklasszis átlövőnk, aki ha át tudja menteni a válogatottba a Fradiban mutatott formát, nagyon komolyan számolni kell a magyar válogatottal. Hogy mennyire komolyan, az majd kiderül, de a nyitómeccsen Tunéziát majd a második napon Szerbiát magabiztosan verni kell. Ez a két meccs az ún. kötelező kategória! Ezt követően jönnek azok a meccsek, melyeken már komolyan izzadni kell a siker érdekében.

A magyar válogatott két éve is megmérkőzött Tunéziával, akkor mindössze két góllal nyertünk. Nem sok, de azért azt figyelembe kell venni, hogy most Tunézia gyengébb, akad pár sérült, akik nem vehetnek részt a tornán. Így nagyjából két komolyabb spílere van az észak afrikai csapatnak, Toumi és Chebbah. De utóbbi sem teljesen 100%-os, szóval ha minden igaz, Tunézia azért ezen a vb-n nem lesz meghatározó.

A magyar csapat nagyon komoly önbizalmat gyűjthet ezen a találkozón, és a győzelem mellett nagyon fontos lenne, hogy a kulcsjátékosaink, akikre majd komoly feladat vár a nehezebb meccseken, jó teljesítményt nyújtsanak. Pl. tudjuk, hogy Tomori Zsuzsa számára mennyire fontos, hogy az első lövés a kapuban kössön ki. Ha elkapja a fonalat, még az sem kizárt, hogy gólkirálynő lesz. Zácsik számára is fontos lenne, hogy jól induljon a torna, de ez mindenkire elmondható.

A BL-ben csapataink elég jól szerepeltek, a Fradi pl veretlen maradt, és a Győr is hasított azt a Midtjylland elleni zakót kivéve teljesen rendben volt a játék. Jó formában vannak a lányok, elmondások alapján az egység is megvan.

Az Ukrajna elleni bulimeccseken lehetett csiszolgatni a játékon, igazából semmirevaló két találkozó volt, de egy-két figurát be lehetett gyakorolni, mondjuk valódi ellenállás nélkül azt is nehéz. Tunézia ellen koncentrált lesz a magyar válogatott, jó esély van rá, hogy 30.5 gól fölött zárnak majd a csajok Tunézia ellen!

Címkék: sportfogadás, tipp,