Sportfogadás tippek: Keddi dupla!

2015-07-14
Két eseményt néztünk ki a TippmixPro kínálatából, melyekkel jó eséllyel megduplázhatjuk pénzünket. Íme:

Oroszország - Tahiti

Tipp: 7.5 gól felett @ 1.65

A strandfoci-világbajnokságon már kialakult a legjobb 8 mezőnye, ma a csoportmeccseken így minden együttes komolyabb tét nélkül játszik. A 0 pontos együttesek a becsületért küzdenek, a továbbjutók pedig a csoport első helyéért. Oroszország és Tahiti 6-6 ponttal bír, így a továbbjutás nincs veszélyben, de fontos lenne a győzelem, mivel a vesztes valószínűleg Brazíliával játszik. Bruno Xavier-ékat azért szeretnék elkerülni az oroszok, és vélhetően Tahiti is! Ezért lesz mégis tétje a meccsnek, lesz miért küzdeni, és gólokat lőni! Oroszország és Tahiti is 11-11 gólt lőtt eddig két meccsen, de a kapott gólok oldalán is 'jól' állnak a csapatok. Ez vélhetően egy remek meccs lesz olyan szempontból nem kell görcsölni, hogy a továbbjutás zsebben. így vélhetően több energia marad a támadójátékra. A mi tippünk az, hogy egy gólgazdag meccsen Oroszország győz, és megnyeri a csoportot! Tipp: 7-2, vagy 7-3

 

Tour de France - 10. szakasz

Tipp: Valverde előrébb végez, mint Dan Martin @ 1.33

Dan Martin, ahogyan egyébként Valverde is, inkább a rövidebb, meredekebb emelkedőkön szokott nagyot alakítani. Most a szakasz végén a La Pierre St Martin nevű emelkedő vár a mezőnyre, amely 15 km hosszú, átlagban 7%-os meredekségű.

Valverde elvileg Quintana segítője, vagyis ott lesz a kolumbiaival a hegyen, méghozzá jó eséllyel egész sokáig. Hacsak Quintana nem érzi brutál erősnek magát, és nem kínálja meg a mezőnyt már a hegy lábánál. Erre kevés esély van. Valverdének jó esélye van egy jó összetettbeli helyezésre, ő mindamellett, hogy Quintana segítője, azért önmágáért is versenyez. Dan Martinnak inkább a rövidebb, intenzívebb emelkedők fekszenek, nem valószínű, hogy a nagyokkal sokáig tudja tartani a tempót.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,