Sportfogadás tippek: Kedd, a döntetlenek napja

2016-11-14
Kedden rengeteg barátságos meccset rendeznek, melyek közül szinte mindre rá lehet húzni egy sablont. Nézzük, hogy mire gondoltunk.

 

A hétvégi vb-selejtezőket minden válogatott maga mögött tudhatja. Ami a tétmeccseket illeti válogatott szinten, ennek az évnek vége. Viszont a keddi napon sok barátságos találkozót rendeznek, amit kár lenne felkészülési mérkőzésnek nevezni. Ugye elég furán festene már most novemberben felkészülni a márciusi selejtezőkre...

 

Ennek ellenére a legtöbb válogatott lekötött magának egy mérkőzést, és bizony össze is jött egy-két nívósnak tűnő összecsapás. Sőt a legtöbb helyen azonos erősségű együttesek feszülnek majd egymásnak.

 

Mi hat mérkőzést választottunk ki, ahol a végeredmény jó eséllyel döntetlen lesz. Ez a hat meccs (zárójelben a döntetlenek szorzója a bet365-ön):

  • Magyarország-Svédország 3.30
  • Ukrajna-Szerbia 3.20
  • Csehország-Dánia 3.25
  • Ausztria-Szlovákia 3.40
  • Olaszország-Németország 3.30
  • Anglia-Spanyolország 3.25

 

Szóval igen. Minden mérkőzésre rá lehet húzni egy sablont. Nagyjából hasonló erősségű csapatok találkoznak egy olyan meccsen, aminek igazából semmi értelme. De tényleg. Nem kíváncsi ezekre a kutya sem, még a nézők sem, akik imádják a focit. Legmélyen belül mindenki tudja, hogy hiába a jó párosítások, ha a focisták alibizni fognak. Márpedig alibi-foci lesz, méghozzá mindenütt. Hétvégén már fontos bajnoki meccsek jönnek, több rangadó, mint a Bayern-Dortmund, vagy az Atletico - Real Madrid. Eleve biztosra vehető, hogy aki tudja, valahogy lemondja a szereplést. Ha meg véletlenül a szövetségi kapitány egy stabil válogatott játékost a kezdőbe nevez, az mindent fog, csak játszani nem. Itt a legfontosabb, hogy senki se sérüljön meg. Hétvégén tényleg komoly bajnokik jönnek, jön a hajrá 2016 végén, és ne feledjük, azért itt a legtöbb  játékosra még BL-meccsek is várnak idén.

 

Szóval rendben, hogy lesz itt olasz-német, meg lesz angol-spanyol, csak foci nem lesz. Persze a játékosok is úgy vannak vele, hogy kikapni azért nem kéne, mert az amúgy sem jó dolog, de nem fognak sokat tenni azért, hogy nyerjenek is. Jó egy iksz, aztán mindenki mehet a klubjához. Az pedig fix, hogy mindenki egészségesen akar visszatérni a klubcsapatához, és nem fog belemenni semmibe. Az is tény, hogy rombolni mindig könnyebb, mint támadni. De ha a meccseken egyik csapat sem akar kezdeményezni, akkor mi nézők frankón unatkozunk majd. Márpedig ez így lesz, a mi tippünk pedig az, hogy rengeteg döntetlen születik majd kedden.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,