Sportfogadás tippek: Kecskemét - Debrecen

2014-10-07
Kedden és szerdán Ligakupa meccseket rendeznek kis hazánkban. A sorozatot nem minden együttes veszi komolyan, mi viszont nagyon is komolyan vesszük a tippelést!

Kecskemét - Debrecen

Tipp: Debrecen (DNB)

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

A Ligakupában sok csapat azokat a játékosokat játszatja, akik bajnokikon kevesebb játéklehetőséghez jutnak, és itt mutathatják meg magukat a tehetséges fiatalok is. Igen ám, de a KTE U21-es csapata ma a Győrrel játszik saját bajnokságában, így most a fiataloktól eltekinthetünk. A KTE első csapatának kerete pedig szűk, és ugye ők hétvégén Pakson játszottak. Vukaszovics megsérült, így ha azok lépnek pályára, akik Pakson, elég fáradtak lesznek.

A DVSC kerete bővebb, és Kondás Elemér nyerni akar Kecskeméten. A Loki hétvégén 4-0-ra nyert a Kispest ellen, hosszú időn után ismét nyerni tudott a hajdúsági együttes. A keret bő, így több olyan minőségi játékos is pályára lép ma, akik hétvégén nem játszottak bajnokit. Nézzük a várható kezdőcsapatokat.

KTE: Verebélyi-Juhász-Gyagya-Polyák-Farkas-Eninful-Patvaros-Philipovic-Csillag-Novák-Gréczi

DVSC:Verpecz-Lázár-Brkovics-Mészáros-Vadnai-Jovanovic-Zsidai-Ludánszki-Szakály-Kulcsár-Volas

(forrás: dvsc.hu)

Sokkal erősebbnek tűnik a DVSC, és bizony kellenek is a pontok a Ligakupában (is) a Debrecennek, mivel két mérkőzés után csak 1 ponttal áll Kondás Elemér csapata. Ha a Debrecen tovább szeretne jutni, ma nyerni kell Kecskeméten. A várható kezdőcsapatok alapján erre jó esély van! Fontos lett a Lokinak a Ligakupa, a bajnokság ugyanis rég elúszott, így ha valamit nyerni akar a Debrecen idén is, a két kupa közül kell választani, és mindkét sorozatban minél tovább menetelni. A KTE legfőbb célja idén az, hogy az NBI-es tagságot meghosszabbítsa a csapat, így hiába vezetik két kör után a ligakupában a B csoportot a lilák, valószínűleg nem élnék meg tragédiaként, ha netán kiesénének.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,