Sportfogadás tippek: Kecskemét-Kaposvár

2012-08-17
Az NB1 negyedik fordulóját két K betűs középcsapat találkozója nyitja meg. A Prukner által dirigált Kaposvár Kecskemétre látogat a három pont reményében. Nézzük, mire számíthatunk.

 

Kecskemét-Kaposvár

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Az alföldiek a nyáron elvesztették pár alap emberüket. Főleg a középpálya gyengült, de a csatársorban sem a tavaly megszokott Lencse-Töki duó dolgozik. Változnak az idők, és főleg igaz ez az NBI-re. Itt semmi sem az, aminek látszik.

Kaposváron is változott egy s más. Kicsit olyan, mintha visszarepültünk volna az időben három évet. Már csak azért is, mert a kispadon ismét Prukner ül, a csatársorban pedig ismét Oláh Lóri riogatja az ellenfelek kapuját. Prukner és Oláh sokmindenben különbözik, de abban hasonlóak hogy a Fradinál mindketten betliztek. Prukner a padon, Oláh a pályán... Sötétebb időszak mindkettejük életében.

Viszont tény, hogy Kaposváron valami sokkal jobban működik. Oláh Lóri is ontja/ontotta a gólokat kaposvári mezben, pedig elhihetjük, hogy ugyanaz a játékos. Az említett két úriember célja pedig idén sem más, mint az, hogy a Kaposvár NB1-es tagságát meghosszabbítsák. Ehhez valószínűleg egy csapatot kell lenyomniuk, bár nagyon úgy tűnik már itt a rajtnál, hogy a Siófok és az Eger lesz a két kieső.

De ne szaladjunk előre. Kecskemét-Kaposvár este 19:00-tól. Az elmúlt évek mérkőzéseit nézve kettejük párharcából mindig a hazai csapat került ki győztesen. A bukiknál most is a KTE az esélyesebb, de ennek pusztán a hazai pálya a miértje. Ez a KTE semmivel sem jobb a Kaposvárnál. Az előző körben mindketten vereséget szenvedtek, így bízhatunk abban, hogy egy jó meccset játszanak ők ketten.

A Kaposvár nem nyerni jár Kecskemétre, ez tény. De ma lesz esélyük, még úgy is, hogy a KTE-hez hasonlóan ők is gyengültek. Grumics, Bebeto, Graszl és Gujic nélkül sem lehetetlen a KTE legyőzése. Hogy ez sikerül-e, avagy nem, az egy jó kérdés, arra viszont jó esély van, hogy gólt szereznek. Nem tudni, hogy Waltner játszik-e Oláh mellett, de ha összeáll a Waltner-Oláh csatárduó, egy gólt simán összehozhatnak. Három forduló után már mindkettejüknek van gólja, ebben az NB1-ben ők mindketten eljuthatnak akár 15-15 gólig is, ha sérülés nem hátráltatja őket.

A Kecskemétnek pedig hazai pályán nem lesz nehéz összehozni legalább egy gólt. Bori-Savics-Farkas-Litsingi féle középpálya azért nem hangzik rosszul, elöl pedig a brazilok, Tarabai és Pereira feladata a gólszerzés. Ennek a Kaposvárnak simán gurítanak vagy kettőt, nem állt még össze a zöld mezes társaság. De igaz ez a Kecskemétre is, a Cukic-Alempijevic féle stabil középpálya idén már nincs, szóval a Kaposvári focisták is a vártnál könnyedébben juthatnak majd a hazaiak kapuja elé, márpedig ha ott vannak, Waltner és Oláh nem fog kegyelmezni.

Egyébként eddig mindkét csapat lőtt gólt minden meccsén, és valószínű, hogy nem ma törik meg ez a szép sorozat. Ha az elmúlt évek eredményeit is figyelembe vesszük, akkor ma 2-1-re nyer a KTE.

Hogy így lesz-e, vagy a Kaposvár megtréfálja őket, az majd elválik, ezért a mi tippünk, hogy mindkét csapat szerez gólt!

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,