Sportfogadás tippek: Kazahsztán - Örményország

2017-10-08
Kazahsztán és Örményország összecsapása alapvetően egy teljesen érdektelen meccs, de sportfogadás szempontjából azért nem árt jobban körülszimatolni ezt a találkozót.

Kazahsztán - Örményország

Online sportfogadás tipp: Kazahsztán DNB

Unibet odds: 1.83

Kezdés: vasárnap 18:00

 

Kazahsztán győzelme 2.60-as odds-szal fizet, míg az örmények sikerére 2.87-es szorzót kínálnak a bukmékerek. A döntetlen fizet a legjobban, 3.40-es szorzóval számolhat, aki erre az opcióra szavaz. Mi viszont inkább a kazah-siker felé húzunk, amely még a döntetlen kizárásával is 1.83-as szorzóval fogadható. Szóval iksz esetén sem bukunk, így azért elég jól néz ki az az 1.83-as odds.

Kazahsztán a E-jelű csoportban full utolsó. Mindössze 2 pontot gyűjtött, győzelme nincs, de van 7 veresége. Ez az Örményország elleni találkozó az utolsó lehetőség, hogy legalább egy győzelmet összekaparjon. Az esély elég jónak ígérkezik, mert Örményország lélekben ezt a selejtező-sorozatot rég eldobta. Még a hatodik körben Montenegró ellen 4-1-re kikapott, ott vált biztossá, hogy ebből nem lesz világbajnokság, nem lesz főtábla. Aztán jött a Románia elleni 1-0-ás zakó, majd két méretes pofon, Dánia ellen 4-1 és Lengyelország ellen 6-1. Az utolsó két meccset ráadásul otthon játszotta le Örményország, az a két meccs igazi katasztrófa volt az örmények számára. Főleg a lengyelek elleni volt értékelhetetlen, mintha maguk ellen fogadtak volna. Lengyelország átgázolt az örményeken, semmi hit, semmi lélek nem volt az örmény válogatottban.

Gondolhatjuk, hogy ha otthon sem érdekelte őket a meccs, akkor most ez a kazah fellépés miért érdekelné? Az 5. helyen sem javítani, sem rontani nem lehet, Kazahsztán pedig csak kapar azért az egy győzelemért. Otthon, egy lélektelenül focizó örmény csapatot simán két vállra tud fektetni. Kazahsztán otthon a lengyelek és a románok ellen is megcsípett egy döntetlent, az örmények pedig idegenben még nem szereztek pontot, négy meccsből pontosan négyet veszítettek el. Most már motivációjuk sincs, idegenben játszanak megint, szóval még az is lehet, hogy megint jól elveretik magukat. Hogy direkt, és nyernek is rajta, vagy tényleg csak magasról tesznek már ezekre a meccsekre, az egy másik kérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,