Sportfogadás tippek: Kazahsztán - Hollandia

2015-10-10
Hollandia számára csak a győzelem elfogadható a hátralévő két Eb-selejtezőn, de sorsa a csehektől, az izlandiaktól és a törököktől is függ.

Kazahsztán - Hollandia

Tipp: Hollandia kaput eltaláló lövései: 6.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: szombat 18:00

 

Hollandia lehet még harmadik, ha nyer, de ehhez kell Törökország botlása. A törökök Csehországban lépnek pályára, ahol a csehek vélhetően gálára készülnek, szóval nem lesz könnyű a törökök dolga. De a törököknek jó lehet ma a döntetlen is, ha utána otthon elverik Izlandot.

Hollandia számára viszont csak a győzelem jó ma is, és majd otthon a csehek ellen is. Nagyon elrontották ezeket a meccseket a hollandok, de ma a becsületük a tét. Remélhetőleg így lépnek pályára, és nem csak alibizni fognak Kazahsztánban. Azért Csehország otthon simán verheti a törököket, szóval meg kell próbálni az Oranjének behúzni ezt a két meccset, ami nem lehetetlen.

Szombaton Kazahsztánban nem számíthat túl könnyű meccsre Hollandia. Otthon is nyögvenyelősen nyertek, nagyjából 80%-ban birtokolták a labdát, de Kazahsztán a vezetést jelentő gólja után foggal-körömmel védte az előnyt. Aztán persze ahogy lenni szokott 'kis' csapatoknál, a hajrára elfáradt, és Hollandia azért hárommal válaszolni tudott.

Nem lehet tudni, milyen forgatókönyv lesz a mai meccsen. Lehet, hogy Huntelaarék 10 perc alatt lőnek kettőt, de lehet, hogy megint kell 50-60 perc, mire feltörik a kazah védekezést.

A mi tippünk, hogy a hollandok legalább hét alkalommal eltalálják a kazah kaput. Ez nem egy nagy szám, győzelmi kényszerben vannak, itt az első perctől oda kell szögezni a hazaiakat a kapujukhoz, és lőni, lőni lőni... Nem is nagyon kell félteni pl. sem Depay-t, sem Sneijdert. Lesz egy rakás rögzített szituáció, ez a két játékos közvetlen szabadrúgásból is többször kaput talál majd. Nyílván kapura megy 2-3 szöglet utáni fejes is, és persze jópár akció is kaput eltalálló lövéssel ér majd véget. Hogy ezekből a lövésekből mennyi akad be, és mennyit hárít a kazahok hálóőre, itt lényegtelen.

Akad még egy jó tipp az unibet kínálatban, méghozzá az, hogy Hollandia 64.5%-nál magasabb arányban birtokolja a labdát (1.85) . Az Oranje szereti, ha nála a labda, otthon pl, 79%-ban birtokolta a lasztit Kazahsztán ellen. Idegenben is képes egy 70-30-ra, mert ha korán vezetést szerez, akkor azért lesz a hollandoknál a labda, ha pedig sokáig kell várni a vezetést jelentő gólra, akkor azért. Ha netán ismét Kazahsztán szerez vezetést, az mindkét tippnek igen jót tenne!

Címkék: sportfogadás, tipp,