Sportfogadás tippek: Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders

2014-11-20
Egy csapat van még az NFL-ben, amely jelen szezonban még nem nyert meccset. Az Oakland Raidersnek csak veresége van, de abból legalább 10. Meglepő lenne, ha ez a szám nem nőne eggyel a KC elleni találkozó után.

Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders

Tipp: Jamal Charles TD-t szerez a meccsen

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: holnap 02:25

 

A tippünk most sem bonyolult. Jamaal Charles rendkívül nagyot játszott legutóbb a Seattle ellen, pedig a Seahawks védelme azért picikét erősebb, mint a Raiders defense. Persze az Oakland igazából semmiben sem jó, szenved a csapat, és mióta Al Davis meghalt 2011-ben, igazából méginkább kezd szétcsúszni ez a franchise.

Elhibázott drafok, kiöregedő, csak a pénzre menő játékosok, akiknek ugyan jól csengő nevük van, de már nem ég bennük a tűz. Sajnos a Raiders Al Davis halála óta kezd teljesen szétcsúszni. Az elmúllt években sem volt egy elit alakulat az ezüst-fekete mezes társaság, de azért 4-5 győzelemre jók voltak általában. Jelenleg az az egy is kérdéses.

Jamaal Charles kirobbanó formában van, 150 yard felett futott a Seahawks ellen. Könnyen lehet, hogy a KC-nek futva több yardja lesz, mint a Raidersnek úgy összesen. Elég nagy a valószínűsége annak, hogy Charles akár több TD-t is fut, A Chiefsnek nincs szüksége rá, hogy Smitht és a passzjátékot erőltessék. A red zone-ban a goal line előtt is Charles lesz az első számú opció, és ha fele olyan jó formban lesz, mint múlt héten, akkor nem kérdés, hogy ez a tipp jönni fog!

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,