Sportfogadás tippek: Kanada - Franciaország

2012-08-09
Amíg a legtöbb csapatsportnál az elődöntőket rendezik ma a lányoknál, addig a focista lányok már a bronzért és az aranyért játszanak!

 

Kanada - Franciaország

Tipp: Franciaország

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

 

Ma kora délután Kanada - Franciaország a harmadik helyért a női futball tornán, az első érem gazdára talál, ami a csapatsportokat illeti. Nézzük mire számíthatunk!

Kanada emberfelettit nyújt ezen az olimpián! Nem sokan várták őket az elődöntőbe sem, ezzel szemben majdnem megverték az Egyesült Államokat. Lehet hallani ezt-azt, mint ahogy a férfi torna felől is, de valószínűleg nincs a háttérben semmiféle bunda, egyszerűen olyan napja volt a kanadai csapatnak, amikor minden sült. Illetve nem is a csapatnak, hanem Sinclairnek, aki egymaga lőtte csapata mindhárom gólját.

Viszonylag keveseknek sikerül ez egy olimpiai elődöntőben, neki összejött. A kérdés, hogy lehet-e mégegyszer így játszani, ennyi szerencsével.

Szerencse - ez lehet a kulcsszó, mert ahogy a bukik oddsait nézzük, kb. reálisak.

Kanadának tehát volt mákja USA ellen, már azzal is, hogy az utolsó percekig reménykedhettek, hisz idén egyszer már találkoztak ők Wambachékkal, és akkor simán kikaptak 4-0-ra Pia Sundhage tanítványaitól!

A kérdés, hogy Fortuna átáll-e végre a franciák oldalára. Hogy őszinték legyünk, ideje lenne már!

Klubszinten a francia csajok, legalábbis a Lyon-os küldöttség kétszeres BL győztes, ám a válogatott eddig mindig lecsúszott a dobogóról. Így volt ez tavaly is, amikor is közel voltak a tűzhöz, de az elődöntőben USA verte őket, a bronzmeccsen pedig Svédország.

Itt Londonban is minden jól alakult az elődöntőig, ahol jött a világ legszerencsésebb csapata, vagyis az aktuális világbajnok Japán. Természetesen jók a japán hölgyek, de amennyi mákjuk van, az már a hihetetlen kategória. Az elődöntőben három napja 2-0-ra elmentek a franciáktól, az első góljuk természetesen egy szerencsés találat volt. A második egy gyönyörű fejesgól, de 2-0 után, sőt már 1-0 után is a franciák mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében. Nyomtak is végig, sikerült feljönni 2-1-re, majd a hajrában büntetőt ítéltek a gall lányok javára, ám Busaglia izgalmában a kapufa mellé gurította a bőrbogyót, persze kívülről. De ez még nem volt, a hosszabbításban is két ziccert sikerült elpuskázni Necibéknek.

Most már elegük lehet a franciáknak ebből a szerencsétlenségből. Sokkal jobbak, mint Kanada, ezt annak ellenére ki merjük jelenteni, hogy a juharlevelesek hármat lőttek az USA-nak. Sinclairnek sem lesz még egy ilyen napja, vagyis kétszer egymás után biztos nem!

Aki látta a Franciaország-Japán mérkőzést, az tudja, hogy ott sem voltak semmivel jobbak az ázsiaiak. Egyrészt a francia kapus nagyot betlizett, pedig alapvetően a világ egyik legjobb női hálóőre. Mezőnyben lefocizták a japánokat, és ez az akarás előbb-utóbb kifizetődő lehet, sőt lesz!

Kanada és Franciaország csapatai tavaly és idén is találkozott már.2011-ben az említett németországi VB-n Thiney, Abily és Gomis góljaival 4-0-ra nyertek az európaiak, idén pedig egy felkészülési meccsen verték őket 2-0-ra.

Franciaország női válogatottjának már csak Fortunával kellene megegyezni, mert az igazán fontos meccseken eddig nem nagyon volt velük. Talán majd ma!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,