Sportfogadás tippek: Kamerun - Ausztrália

2017-06-22
A Konföderációs Kupán Kamerun és Ausztrália is vereséggel nyitott. A második meccsen egymás ellen játszanak csütörtök délután.

Kamerun - Ausztrália

Online sportfogadás tipp: Ausztrália vagy iksz

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: csütörtök, 17:00

 

Kamerun és Ausztrália labdarúgó válogatottja nem minden nap találkozik, nem is találtunk meccset, amikor egymás ellen játszottak volna. De nem  is lényeges, hogy mi volt, az számít, hogy mi van, illetve mi lesz csütörtök délután.

Kamerun a Chile elleni találkozóját elveszítette, méghozzá 2-0 arányban. Nem volt egy világmegváltó meccs, Chile a 2. félidőben, annak is a hajrájában eldöntötte a három pont sorsát. Rúgott két gólt, Kamerun viszont kapura is összesen egy lövést küldött, úgy nehéz meccset nyerni. Az az egy szem kaput eltaláló lövés 90 perc alatt elég keskeny. Chile sem vitte túlzásba, de azért 5 lövést kapura küldött, abból kettő be is akadt. Mezőnyben is jobb volt a dél-amerikai együttes.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Ausztrália egy nyíltabb mérkőzést játszott a németek ellen, ahol 3-2-re kikapott. Ami azt illeti, az első félidőben a németek több gólt is lőhettek volna, akár 4-5 dugó sem lett volna túlzás, de 'csak' 2 jött össze. Ausztrália is betalált, ahogy a 2. félidőben is, de hiába lőtt kettőt, mert a németek is összehoztak egy gólt még a 2. játékrész elején is. Nyílt, lüktető tempójú élvezetes mérkőzés volt, sok helyzettel, gólokkal.

Ausztrália viszont nem játszott alárendelt szerepet, sokkal inkább partnere volt Németországnak, mint pl. Kamerun Chilének. Tény, hogy Juricéknak saját kapujuk előtt többször szerencséjük volt, de az is valószínűsíthető, hogy Kamerun nem gyártja majd futószalagon a helyzeteket, hasonlóan a Nationalelfhez. Nincs már a csapatban Eto'o-féle klasszis focista. A Szelídíthetetlen oroszlánok mára már szelíd oroszlánok. Ráadásul Kamerun messze nem a legerősebb csapatával érkezett, pl. Matip vagy Chupo-Moting sincs a keretben, szóval a mi tippünk, hogy Ausztrália nem fog kikapni afrikai riválisa ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,