Sportfogadás tippek: Kaiserslautern - RB Leipzig

2015-04-20
A német Bundesliga II-ben ma este összecsap a Kaiserslautern és a Lipcse. A 'lautern győzelme esetén felugrik a 2. helyre, amely már továbbjutást ér. A Lipcsének pedig szintén a győzelem a célja, ha a vendég csapat megszerzi a három pontot, akkor marad esélye a feljutásra.

Kaiserslautern - RB Leipzig

Tipp: 2 gól felett (AH)

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

Jó formában van a 'lautern és a Lipcse csapata is, szóval reméljük, hogy a meccs is jó lesz. Annál is inkább, hisz a győzelem a cél mindkét oldalon. A 'lautern egyértelműen fel akar jutni, tavaly lecsúsztak errő, most már nem szeretnének. Otthon a Vörös Ördögöknek becézett együttes ebben a naptári évben még veretlen. Négy meccséből négyet behúzott Runjaic mester csapata. Legutóbb a Heidenheimet 4-0-ra verte, előtte a Nürnberg és a Fürth skalpja is megvolt.

A Lipcse komoly távlati tervekkel rendelkezik. Ne feledjük, ennek a csapatnak úgy van reális esélye a feljutásra, hogy újonc a másodosztályban. Ha ma este nyerni tudna a Lipcse, maradna 5 forduló, hogy a fennálló négy pontos hátrányt ledolgozza. Igazából a RB Leipzig jövőre tűzte ki célként a feljutást, de nem lenne a csapat és a klub ellenére, ha már most összejönne.

Lehet tudni érkezőkről, nyáron erősödni fog a csapat, ha összejön a feljutás, ha nem. Pénz van, és nyíl titok, hogy Lipcsében élvonalbeli csapatot akarnak építeni. Szóval az az igazság, hogy a vendég együttes nem fog összeomlani, ha most nem jut fel, de megpróbálja.

A Lipcsének kockáztatnia kell, egy remivel nem sokra megy. Lesznek itt gólok, a RB csapatának utolsó fordulóbeli eredményeiből is látni, hogy többet kockáztat a csapat, mint korábban. A Nürnberget és Bochumot is 2-1-re verték, sikerült hármat lőni a Düsseldorfnak, szóval érezni a Lipcsén, hogy minden meccsen all in a jelszó. Aztán eddig 'jöttek a lapok', de az is benne van, hogy a nyíltabb foci előbb-utóbb egy nagyobb zakóba torkollik.

Tényleg bízhatunk abban, hogy ma este ezen a rangadó-szagú összecsapáson mindkét együttes nyerni szeretne, azt pedig gólok nélkül nem lehet!

'lautern: Sippel - M. Schulze, Orban, Heubach, Löwe - Karl, Ring - Matmour, Stöger, Zimmer - Zoller
Leipzig: Coltorti - Klostermann, Sebastian, Rodnei, A. Jung - D. Kaiser, Forsberg, Kimmich - Teigl, Poulsen, Reyna
Sok sikert mindenkinek!
Címkék: sportfogadás, tipp,