Sportfogadás tippek: Kairat Almaty - Vitebsk

2013-11-21
Az UEFA Futsal Cup Elit körében ma lép pályára a tavalyi szezon győztese, a kazah Kairat Almaty. Ellenfele a fehérorosz Vitebsk csapata lesz.

Kairat Almaty - Vitebsk

Tipp: Kairat

Odds: 1.14

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A Kairat tavaly megnyerte a Futsal Cup elnevezésű tornát. Kazahsztánban egyeduralkodó a klub, sorozatban 10-szer lettek bajnokok. Ha valaki felkapja a fejét, hogy Kazahsztánban ennyire vágják a teremfocit, akkor rögtön meg kell jegyezni, hogy a Kairat természetesen brazil légiósokra épül.

A Kairat címvédőként a négy kiemelt csapat között volt. Eddig ők nem léptek pályára, és valóban fölösleges is lett volna. Hét brazil légiós mellett van honosított braziljuk, grúziai honosítású braziljuk és egy remek brazil edzőjük. Cacau irányítása alatt most is az a cél, hogy csoportelső legyen az Almaty.

Nem elég, hogy messze a legjobbak ebben a négyesben, még ezt a mini tornát is Almatyban rendezik, azaz a Kairat hazai pályán játszhatja mindhárom meccsét. Ma a fehérorosz Vitebsk ellen kötelező nyerni. A Tango Sarajevo szintén nem lehet ellenfél, az egyetlen izgalmas meccset talán a Tulpar Karagandy ellen fogják játszani, de ott is az Almaty az esélyes.

A Vitebsk fehérorosz játékosokra épül, nincs brazil, spanyol vagy portugál légiósuk. Így pedig nehéz ezen a szinten eredményt elérni. Ha megnézzük a FF-ra esélyes csapatokat, mint a Dinamo, a Kairat, A Tulpar, a Barca, a Sporting -mindben van legalább 8-10 spanyol, brazil vagy portugál játékos. Tetszik, vagy nem tetszik, de ezen a szinten már minőségi légiósok nélkül nem lehet eredményt elérni.

Mivel ma nagyon kevés jól tippelhető esemény van, így mi sem bonyolítjuk túl hendikeppel ezt a tippet. Vélhetően 4-5 góllal nyer a Kairat, de nem rizikózunk.

(A tippet egyébként a bet365-nél úgy találjuk meg, hogy az egyéb sportra kattintunk, majd ott kiválasztjuk a teremfocit)

 

Sok sikert mindenkinek!

 

*Ne feledjük, este 21:30-tól a Győr futsal csapata a Sportinggal játszik, a Sport TV pedig élőben közvetíti a meccset. Tessék szurkolni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,