Sportfogadás tippek: Juventus - Trabzonspor

2014-02-20
Ma kezdődik az Európa Liga egyenes kieséses szakasza. A Juve emlékezetes BL-kiesése után az Európa Ligában is török csapattal találkozik, de most aligha a törökök fognak örülni! Conte csapata iszonyatosan dühös, a Trabzonspor meg fogja emelgetni a mai napot!

Juventus - Trabzonspor

Tipp: Juventus

Odds: 1.18

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Szoktuk írni, hogy jobb a kis odds, ami jön, mint a nagy, ami elmegy. Itt is ez a helyzet.

Szóval ha picit visszapörgetjük az időt, emlékezhetünk a mindent eldöntő 'kétfelvonásos' Galata-Juve meccsre. Arra a meccsre, amit félbe kellett szakítani az első félidőben. Szóval azon a meccsen a Galata pályamunkásai egy éjszaka alatt alkalmatlanná tették az egyik térfelet a játékra, és véletlenül pont azt, amelyiken a Juvénak kellett volna kombinálnia másnap. Történelem. Továbbjutott a Galata, a Juvénak maradt az EL!

Olasz csapatokat általában nem lehet komolyan venni ebben a sorozatban, de tudni kell, hogy az EL döntője Torinóban, a Juve stadionjában lesz! Ez azért nem kis motiváció a torinói srácoknak. Első ellenfelük az EL-ben az a Trabzonspor.


A Trabzonspor az a csapat, amely a török bajnokságban csak a 9. helyen áll, 2014-ban még nem nyert meccset, pedig már négyszer pályára lépett. Két légiósuk F. Malouda és a jónevű S. Bamba nem léphet pályára a törököknél. A Juventusnál Chiellini sérült.

Egyébként ha visszaemlékszünk, ez a Trabzonspor anno a Vidi ellen két db. 0-0-ra volt jó az EL-ben. A lényeg a lényeg, Conte haragszik a törökökre. Valószínűleg Pogbáéknak is böki a csőrüket, hogy ezek a török csapatok megviccelik a Juvét. Torinóban kegyetlenül ki lesz végezve a Trabzonspor, már annak örülhetnek a vendégek, ha megússzák 2-3 gólos zakóval. Pirlo, Pogba, Tevez, Llorente, Asamoah, Vidal és Lichsteiner is kezd, szóval nem kérdés, melyik csapat nyeri meg ezt a meccset. a Juve önmagáért, és az olasz foci becsületéért is küzd ma este.

Ne feledjük, ha a Galata pályamunkásai anno nem szántják fel a pályát, most a Juve a BL-ben játszik!

Becsületbeli ügy a Trabzonspor legyőzése.

Tipp: 4-0

 

Címkék: sportfogadás, tipp,