Sportfogadás tippek: Juventus - Real Madrid

2013-11-05
A mai játéknapon a BL-ben a Juve-Real meccs minden más találkozót elhomályosít. Nézzük, miért tart számot ekkora érdeklődésre a találkozó

Juventus - Real Madrid

Tipp: Juventus vagy iksz

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az olasz Juventus három kör után két ponttal a 3. helyen áll csoportjában. Megelőzi a Galatasaray, a török csapat négy egységet gyűjtött, és természetesen a Real Madrid, amely eddig hibátlan. EDDIG, sem tovább.

A Madridnak ez a meccs egy a sok közül, míg a Juventusnak sokkal több annál. Ha Conte együttese nem akar majd izgulni a Real-Galata meccsen, el kell verni ma este a Blancókat. Két hete ez nem sikerült, tudjuk, láttuk, hogy miért nem. Chiellinit a második félidő elején kiállították, a gól- és emberhátrányban játsszó Juve pedig már nem tudott egyenlíteni, pedig a lehetőségei megvoltak.

Conte ott Madridban 4-3-3-as felállásban küldte pályára csapatát, könnyen lehet, hogy így lesz ma is. De az is lehet, hogy visszaáll a háromvédős rendszerre. Bonucci és Barzaghli biztosan játszik, de a középpályán Pirlo, Pogba, Marchsio, Vidal és Asamoah ötös kezd. Elöl Tevez pályára lépése vehető biztosra, mellette vélhetően Llorente kezd, de többen Quagliarellát látnák szívesen. Meglátjuk, Conte hogy dönt.

A Real Madrid számára ez csak egy meccs. Ha netán nem nyernek, semmi sem történik. Otthon játszanak még a Galatasaray ellen, majd mennek Dániába, mindkét meccsen simán kéne hozniuk. Mostanában a madridi csapat igazán élvezhető meccseket játszik. A Juve elleni BL-találozó is jó volt, főleg amíg 11 a 11-be játszottak. A Barca elleni bajnoki sem volt rossz. A Sevilla és a Rayo elleni bajnokik viszont tényleg minden igényt kielégítettek. Ami viszont aggasztó lehet, hogy középszerű spanyol csapatoktól is nyeli a gólokat a Real. A Sevilla hármat vágott, a Rayo pedig kettőt. Korábban a Levante és a Villarreal is kétszer zörgette meg a Madrid hálóját. Rendben van, hogy a La Ligában csúnya magyarsággal élve túlrúgják az ellenfelet, de egy Juventusnak Torinóban tud három-négy gólt lőni a Real?

Inkább nem, mint igen. Conte együttese sokkal szervezettebb, mint a Madrid. Tény, hogy a Bianconeri mostanában nem kápráztatja el a szurkolókat, de emlékezzünk vissza, tavaly is három nyeretlen meccs után nyert hármat a Juve a BL-ben. Akkor a Chelsea elleni 3-0 volt az a meccs, ahol ember felettit játszottak Pirlóék, most pedig a Real elleni találkozó lesz az, amely átlendítheti a torinói együttest a holtponton.

A mi tippünk az, hogy ezt a meccset a Juve nem fogja elveszíteni. Sok sikert kívánunk mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,