Sportfogadás tippek: Juventus - Lyon

2014-04-10
Múlt csütörtökön a Juve 1-0-ra nyert a Lyon otthonában, így ma akár egy döntetlen is a Zebrák továbbjutását jelentené. Persze Conte csapata hazai közönség előtt aligha fog ikszre játszani.

Juventus - Lyon

Tipp: Juventus 1.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az odavágón a Juventus úgy nyert, hogy nem is feltétlenül akart. Egy igazán langyos meccs volt, ahol a Lyon nem tudott, a Juve pedig nem akart felpörögni. Végül a hajrában Bonucci bevágott egy lecsorgót, a Juventus pedig 1-0-ra nyert.

Fontos a torinóiaknak az Európa Liga, hisz a döntőben saját közönség előtt játszhatnak. Ráadásul nincs igazán komoly együttes a nyolc között, nincs olyan csapat, amely a Juve ellen Torinóban esélyesként lépne pályára. Aztán az is igaz, hogy a Bianconeri magabiztosan vezeti az olasz bajnokságot, és a sorsolása sem nehéz. Nem kell a bajnokikra tartalékolni, bele lehet adni apait-anyait az EL-ben is. Vagy főleg ott!

A Lyon egyébként hétvégén a PSG ellen játszik, majd rá pár nappal ismét összefut a párizsiakkal a Ligakupa keretein belül. Persze nem adhatják föl az Európa Ligát sem, azért 1 gólt simán le lehet dolgozni. Elméletileg, mert azért ez a Juve aligha fogja innen elszórakozni a továbbjutást.

Ha nem Vucinic kezd elöl, akkor jönnek majd a gólok is. Szegény Vucinic nem való ebbe a Juventusba, de a Juve erejét jelzi, hogy még őt is elbírja a csapat. Otthon azért a közönségnek is illene játszani, rúgni pár szép gólt. Nincs egy súlycsoportban a két együttes, hiába kettős győzelemmel fog továbbjutni a Lyon ellen. Ha nem hajtja szét magát a torinói csapat, két gólt akkor is összehoz. (Bízzunk benne, hogy a Lyon sem adta fel a párharcot, és nem faltartott kézzel érkezik Torinóba. Ha a franciák is akarnak játszani, jó kis meccset fogunk látni!)

Várható kezdőcsapatok:

Juve: Buffon-Caceres-Bonucci-Chiellini-Isla-Marchisio-Pirlo-Pogba-Asamoah-Tevez-Osvaldo

Lyon: Lopes-Dabo-Koné-Bisevac-Zeffane-Ferri-Gonalons-Muvemba-Malbranque-Lacazette-Gomis

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,