Sportfogadás tippek: Juventus - Köbenhavn

2013-11-27
A Bajnokok Ligája sorozat B csoportjában a Juve négy kör után csak a 4. helyen áll. Tudni kell, hogy ha ma nem nyer a Juve, de a Galata sem veri a Realt, akkor is marad esélye továbbjutásra a torinói együttesnek. Ettől függetlenül a Juve nem teheti meg, hogy nem nyer ma este!

Juventus - Köbenhavn

Tipp: Juventus/Juventus (HT/FT)

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A B csoportban a Juve papíron legkönnyebb meccsére készül. Hazai pályán kell megverniük a dán Köbenhavn együttesét. Ez nem jelenthet gondot Pirlóéknak. Tény, hogy dán csapatokkal Dániában nincs szerencséje a Juvénak, de otthon a Nordsjaellandot is nagyon simán intézte el a torinói csapat.

Egyébként a Juve Koppenhágában is sokkal jobban játszott, de a szerencse nem volt vele. Kapufákat lőttek, ziccerek maradtak ki, nem nagyon jött össze semmi. Ma Conte együttese be fogja darálni dán ellenfelét.

Conte 3-5-2-es hadrendben küldi pályára övéit. Buffon előtt Chiellini, Bonucci és Ogbonna játszhat. Előttük Pirlo, Pogba és Vidal, széleken Caseres és Asamoah. elöl pedig a Tevez-Llorente duó amely egyre jobban néz ki. Barzaghli és Lichsteiner még mindig sérültlistán, de Giovinco, Pepe és Isla sem egészséges.

A dán együttes 4-4-2-t játszik, de teljesen mindegy, rajzon mit látunk, mert az tuti, hogy 7-8 emberrel fognak védekezni. Nagyon jót tenne a torinói lelkeknek, ha egy korai gólt begyötörnének, bár a Juve is olyan, mint mondjuk a Bayern. Előfordul, hogy az első félidőben csak puhítják az ellenfelet, aztán a másodikban kapcsolnak rá igazán.

Ez viszont nem egy sima Serie A meccs, itt rögtön az első perctől nyomni fognak Pirlóék. Tényleg csodaszámba menne az is, ha 20-25 percet kihúzna kapott gól nélkül a dán együttes. Tény, hogy a Koppenhága is továbbléphet ebből a kvartettből, de ez tipikusan az az eset, ami csak elméletben valósulhat meg.

A Juve nyerni fog, és ha a Galata nem veri el a Realt (amire jó esély van), akkor az utolsó körben a Juventusnak már az iksz is jó Isztambulban.

A Juve magabiztos győzelmet arat a mai napon, és már félidőben vezetni fog!

Címkék: sportfogadás, tipp,