Sportfogadás tippek: Juventus - Genoa

2013-10-27
Már az is csodaszámba ment, hogy a Juve két meccset veszített egymás után. Nincs a legjobb formában a Bianconeri, de a Genoa legyőzésé kötelező házi feladat Conte fiai számára.

Juventus - Genoa

Tipp: Juve -1 AH

Odds: 1.32

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A Juve múlt vasárnap 2-0-ról kapott ki 4-2-re a Firenzétől. Már eleve fájó volt a zakó ténye, de hogy ősi ellenségük, a Firenze mérte a torinóiakra a csapást, az nagyon esett jól a szurkolóknak. A Real elleni BL meccsen pedig történt, ami történt. Nem játszott rosszul az olasz együttes, de mégis a Real nyert 2-1-re.

Conte nyilatkozatában elárulta, hogy Lichsteiner, Vucinic és Quaglirella sérült, és Giovinco sem egészséges. Ez persze semmire sem lehet kifogás. Conte azt is nyilatkozta, hogy csatárhiány van. Ez fura, mert nem is olya rég volt vagy nyolc a klubnál, más kérdés, hogy a 8 nem ért fel kettővel. Tevez és Llorente pedig játékra kész, bár utóbbi talán sosem lesz már az igazi.

A középpályának kell összeszednie magát, de otthon nem lehet baj. Két zakó után mindent bele fognak adni a srácok, az az igazság, hogy a pontszerzésre is minimális esélye van a Genoának.A 16. helyen álló együttes nem lehet veszélyes a Juventusra.

Hazai pályán a Juve ebben a szezonban minden tétmecsén lőtt legalább két gólt. Ez a dupla csak a Galata elleni BL meccsen nem volt elég a győzelemhez, de ma biztosan elég lesz. Torinóban a Juvénak a Genoa ma délután nem fog két gót lőni, viszont Tevezék aligha fognak viccelni két zakó után. Ez az a meccs, amikor nem feltétlenül az számít, hogy széepn játsszon a csapat, itt ma csakis a három pont megszerzése a cél, és az, hogy az önbizalom a helyére kerüljön végre a fehér-feketéknél.

Tippünk az, hogy a Juve végig uralni fogja a meccset, és 2-3 góllal legyőzi Gilardinóékat.

Címkék: sportfogadás, tipp,