Sportfogadás tippek: Juventus - Bologna

2012-10-31
A Serie A 10. fordulójának papíron legsimább meccsét Torinóban játsszák. A Juve Torinóban nem szokott viccelni, valószínűleg a bolognai srácok sem fognak sokat nevetni ma este. Legfeljebb kínjukban ...

 

Juventus - Bologna

Tipp: Juve góljai 1.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Kicsit erős a Juventust a Barcához hasonlítani, de nekem a Juve már kezd hasonlítani abban a Barcához, hogy nem elég nyerni a zebráknak, nekik már szórakoztatni is kell! A Barca meccseken is, ha nyernek 3-0-ra, azt természetesnek vesszük, és csak legyintünk. Ha nem lőnek 4-5 gólt, ha Messi nem csinál egy mesterhármast, hiányérzetünk van meccs után!

Valahogy így vagyok a Juventussal is. Ha nyernek, az természetes. Persze ők tehetnek róla, hogy ez így alakult :D Ha a Juve nem lő vagy három gólt, nekem hiányérzetem van. Hazai pályán eddig kétszer rúgtak hármat a Parma és a Lazio ellen, a Fiorentina és az Udinese ellen 2-2 gólt hoztak össze, a Nápoly elleni rangadón pedig csak egyet hoztak össze, de az talán megbocsátható!

Ma azonban tényleg egy olyan ellenfél látogat Torinóba, amely valószínűleg nem ússza meg 2-3 gól alatt! A Bologna ugyanis a liga leggyengébb csapata! Legalábbis szerzett pontok tekintetében, mert hiába van kevesebb pontja a Sienának, nekik hat pontos hátrányból kellett nekivágni az idénynek!

Ami fura, hogy a bolognai együttest nem szokták nagyon kitömni! Az utolsó három idegenbeli fellépésükön egyaránt 1-0-ra kaptak ki. Valószínűleg ma nem ússzák meg kettővel!

A Juve otthon még nem  hozott le meccset két rúgott gól alatt, és a mi tippünk nem meglepetésre az, hogy a kettőt ma is megrúgják!

A torinóiaknál két játékossal nem számolhatnak. Marchisio és Vidal ma egész biztosan nem lép pályára, de ha van csapat, amely nem érzi meg ennek a két játékosnak a hiányát a Bologna ellen, akkor az a Juventus! A vendégeknél Diamanti, Gimenez, Natali, Curci, Perez Stojanovic és Acquafresca hiányzik!

Az előbb felsorolt nevek közül barátok közt is három támadó, így marad Gilardino egyedüliként, aki elöl játszhat. Valószínűleg amúgy sem játszana több csatár a Torinóban... Az Inter ellen azért viszonylag offenzív felfogású csapat benyomását keltette, és mezőnyben nem is voltak alárendelve az Inter játékának, de amíg ők egy, addig az Inter három gólt lőtt...

A Bologna valószínűleg azon lesz, hogy megússza tisztes zakóval. A Juventus azért otthon biztosan komolyan fogja venni a találkozót minimum 2-0-ig! Tudjuk, hogy egy gól nem gól, és ezt tudják Torinóban is! Ezért sem szokott a Juve két lőtt gól alatti meccset játszani hazai pályán!

Egyébként hogy keretes szerkezetű legyen ez a picike tippajánló, felidéznénk ismét a Barcát. A Barcelona kosárcsapatára szokták mondani, hogy jellemző rájuk a 'controll game'. A Juve játékát nézve is ilyen érzésünk lehet! A BL-ben azért ez már nem működik, de Olaszországban egyértelműen ők vannak most a toppon. Talán a Juventusnak is jól jönne, ha lenne valódi ellenfele a ligában, mert ez a jelenlegi AC Milan, és a jelenlegi AS Roma önmaga paródiája. Az Udinese is vergődik, a Fiorentina, az Inter és a Napoli pedig tényleg nagyon össze tudja kapni magát egy-egy meccs erejéig, de hosszabb távon köszönőviszonyban sincsenek a Juventus együttesével!

 

Tippünk a mai meccsre 3-0, se több, se kevesebb! Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,