Sportfogadás tippek: Judd Trump - Shaun Murphy

2014-01-31
A German Mastersen már a harmadik körnél tartanak a játékosok. Ebben a fordulóban már kialakult egy-két igazán ütős párosítás.

Judd Trump - Shaun Murphy

Tipp: Trump győzelem

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:00 után

 

Judd Trump jó formában játszik, márpedig ha ő formában van, nem nagyon van ellenfele. A főtáblán első áldozata Saengkham volt, aki egy frame-et tudott nyerni, majd a második körben King még egyet se. Trump tényleg kiütötte mindkét ellenfelét, nem hibázott, és magabiztosan jutott a harmadik körbe.

Murphynél rezgett a léc tegnap. Matthew Stevens ellen csak 5-4-el jutott tovább, de hiába vezetett Stevens, Murphy visszajött a sírból, és megfordította a meccset.

Trump és Murphy legutóbb a VB-n találkozott, ott 13-12-re Trump lenyomta Murphyt. Most csak öt frame kell a továbbjutáshoz, így hibázni még kevesebbet lehet. A mi tippünk az, hogy ha Murphy olyan lassan melegszik be, mint tegnap Stevens ellen, akkor Trump ellen fikarcnyi esélye sem lesz. Murphy egyébként tegnap 4-1-ről jött vissza, és nyert 5-4-re. Persze Trump nem fog annyit hibázni, mint tette Stevens a meccs második felében.

Tipp: 5-3-as Trump továbbjutás

 

Címkék: sportfogadás, tipp,