Sportfogadás tippek: Judd Trump - Jamie Burnett

2014-02-24
Folytatódik a Welsh Open, a snookerszezon 8. pontszerző tornája. Az első kört a múlt héten lezavarták, ma már a második kört kezdik a tornán. A meccsek itt ebben a fordulóban is 4 nyert frame-ig tartanak.

Judd Trump - Jamie Burnett

Tipp: Trump nyer

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00 után

 

Trump a főtábla első meccsén Kyran Wilsont verte 4-2-re.Trump a Wilson elleni meccsét impresszíven kezdte. Az első frame-ben Wilson golyót sem lökött be, Trump viszont egy 100-as breakkel nyitott. Ezt követően Wilson bemákolt két frame-t, és átvette a vezetést. Na, Trumpnak sem kellett több, gyorsan behúzta a győzelmet jelentő utolsó három frame-et. Az ötödikben 131-es breakkel jelezte Wilsonnak, hogy nem nagyon lesz esélye. Trump a 4 nyert frame-jéből kettőt nyert úgy, hogy 100-as breaket lökött.

Jamie Burnett szintén 4-2-re nyerte első főtáblás meccsét Ratchayotin Yotharuck ellen. Sokkal zaklatottabb összecsapás volt, mint Trump meccse. Gyakorlatilag egyetlen sima frame volt Burnették meccsén, méghozzá az utolsó. Ott Burnett egy 126-os breakkel intézte el a meccset, de amíg odaáig eljutottak, az nem volt épp sima. A thaiföldi srác nagyon sokat hibázott, de ma este Trump már nem fog.

Juddtól ma is számíthatunk 1-2 két sima frame-re. Elég jó formában van, ha ő megindul, 8-10 perc alatt letakarítja az asztalt úgy, hogy Burnett asztalhoz sem áll.

Hogy Burnett nem tartozik a közvetlen elithez, azt jól jelzi, hogy Trump ellen csak egyszer meccselt. Még 2008-ban a vb-n találkoztak, de Burnettnek sok köze nem volt ahhoz a találkozóhoz. Ott 10 frame kellett a győzelemhez, Trump 10-2 arányban nyert. Trump egy tornádó, el fogja söpörni Jamie-t az útból.

Tipp: 4-1-es Trump győzelem, de az izgulósabb 4-2, és a 4-3-is belefér.

Címkék: sportfogadás, tipp,