Sportfogadás tippek: Jordánia - Uruguay

2013-11-13
Interkontinentális selejtezőre kerül sor ma délután Jordánia és Uruguay között. Az esélyek elég egyértelműek, de nézzük picit bővebben.

Jordánia - Uruguay

Tipp: Urruguay 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroida: Bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Jordánia a 70. helyen áll a FIFA világranglistáján. Ez az információ már önmagában elég lenne a tipp indoklásához. Gondoljunk csak bele, a mieink vajon hányat kapnának Suarezéktől. Három-négy bekapott gól alatt nem úsznánk meg, pedig valahol a 40. hely körül vergődünk. Jordánia nincs hozzászokva Uruguay erősségű csapatokhoz. Eleve más az ázsiai foci, sokkal inkább a védekezésen alapszik, pláne azon a szinten, ahol Jordánia tartózkodik. Japán, és Ausztrália is kiütötte Jordániát vb-selejtezőn, márpedig Uruguay ezeknél a csapatoknál is jobb egy fokkal. Jordánia bekkelni fog, támadásokra nem futja majd erejükből.

Uruguay csapatában olyan játékosok játszanak, mint Suarez, Forlan, Cavani, Godin, Gargano, Lodeiro, Arevalo, C. Rodriguez, Caceres, Lugano és még lehetne sorolni 15-20 nevet a világelitből.

Jordánia labdarúgói egyénileg nem hasonlíthatóak az előbb felsorolt sztárokhoz. Csapat szinten kell valamit alkotniuk, ami nagyjából a tisztes helytállás lehet. Túl nagy a tétje ennek a meccsnek, Uruguay nem fog szórakozni. Az idegenben lőtt gólok amúgy is sokat számítanak, Cavaniék a továbbjutást már az első felvonáson el akarják dönteni. Sőt nem csak el akarják, el is fogják!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,