Sportfogadás tippek: Jordánia - Omán

2013-06-18
Utolsó játéknapja az ázsiai VB selejtezős csoportokban, ma kiderül, kik jutnak ki, és kik reménykedhetnek a pótselejtezők során!

Jordánia - Omán

Tipp: Jordánia DNB

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

A 'B' jelű csoportban Japán már teljesítette a kitűzött célt, és kijutott a jövő évi VB-re. Valószínűleg Ausztrália legyőzi hazai pályán Irakot, és a 2. helyen ők is kijutnak. Ettől függetlenül Jordánia és Omán csapata is reménykedhet abban, hogy jövőre kijutnak Brazíliába, mert a csoport 3. helyezettje pótselejtezőt játszhat.

Jordánia hazai pályán viszonylag erős, utolsó nyolc meccséből hetet megnyert! Persze nem egy Spanyolországot, vagy Németországot ütöttek ki, de verték például Üzbegisztánt és Fehéroroszországot barátságos meccsen, valamint VB selejtezőn Japánt és Ausztráliát!

Ma is nyerniük kell, mert Omán jelenleg a harmadik 9 ponttal, Jordániának csak 7 egysége van. Csak a győzelem az, ami célra vezet Jordániánál. Legutóbb Ausztráliában kaptak egy négyest, de idegenben ők nem szereztek pontot. Otthon viszont a begyűjthető 9-ből 7-et megszereztek.

Amilyen jó otthon Jordánia, olyan gyenge idegenben Omán! Utolsó 12 meccsükből egyet nyertek mindössze, a maradék 11-en vagy ikszeltek, vagy kikaptak.

A statisztika tehát árulkodó, és az az igazság, hogy hiába nem szeretünk statisztika alapján fogadni, most bízhatunk a számokban!

Omán idegenben nem tudott nyerni, Jordánia pedig otthon nem kapott ki! Ománnak egyértelműen az lesz a célja, hogy kihúzza döntetlennel. Nekik egy pont elég a boldogsághoz, és ami azt illeti, értenek ahhoz, hogyan kell ikszet játszani. A korábban említett 12 idegenbeli meccsen 9-szer játszottak döntetlent... (Volt azért ebben olyan meccs, ahol az ellenfél is idegenben volt, vagyis magyarán mondva semleges pályán játszottak a felek) ,de akkor is sokatmondó, hogy Omán rengeteg döntetlent hozott össze. (Sőt ezeknek nagy része 0-0-ás volt...)

Jordánia bízhat a hazai pályában, ha Ausztráliát és Japánt el tudták verni, Omán sem okozhat nekik gondot! DNB-vel megtámogatva is 1.40-es szorzót kapunk, nagy kár lenne kihagyni!

Sok sikert kívánunk mindenkinek

 

Címkék: sportfogadás, tipp,