Sportfogadás tippek: John Higgins - Ronnie O' Sullivan

2014-02-28
A Welsh Open nevű snooker tornán a 128 fős főtábla 8 főre apadt. A negyeddöntők közül egyértelműen a ma délutáni John Higgins-Ronnie O'Sullivan meccs emelkedik ki.

John Higgins - Ronnie O'Sullivan

Tipp: O'Sullivan

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

Higgins és O'Sullivan a snooker két állócsillaga. Számtalan tornagyőzelem, megannyi nagy meccs áll mindkettejük mögött. Egymás ellen több, mint 50 meccsük volt, de ez aligha véletlen, amikor ezek a játékosok az asztalok mellett élik életüket.

Higgins jelenleg a 10. világranglistán, és az is biztos, hogy benn is marad a 10-ben a Welsh Open után. Drago, Doherty és King ellen nem veszített frame-et, mindhárom ellenfelét 4-0-al ejtette ki. Tegnap Judd Trump ellen már szoros meccset játszott, de 4-3-al döntő frame-ben továbblépett Higgins. Az utolsó frame-ben mindkét játékosnak megvolt a lehetősége a továbbjutni. Trump 0-2-után a szépen felhozta magát, de Fortuna végig Higgins kezét fogta. Az utolsó frame-ben is volt egy olyan lökése, amiről nem lehet tudni, hogy komolyan gondolta, vagy csak véletlenül esett a piros bal középre, ami végül a meccset is eldöntötte. Trump arcára minden rá volt írva, amikor esett a piros...

Ronnie O'Sullivan sokak kedvence. Gyors, látványos, bevállalós snookert játszik. Ő nagy hangulatember, de ha van kedve a játékhoz, akkor nincs nála jobb. Márpedig ebben a szezonban ahol elindul, ott nem nagyon szórakozik. Itt a Welsh Openen minden ellenfelét 4-1-re verte. Travis, Pinches, Guodong után tegnap Ricky Waldent is 4-1 arányban nyomta le az angol. Walden egy frame-et összekapart, de Ronnienak egy órára volt szüksége, hogy lerendezze a meccset.

Ronnie nagyon jó formában van, mentálisan is erős most. Márpedig nála tényleg csak az a kérdés, mennyire veszi komolyan magát. Most komolyan veszi a játékot, és sérthetetlennek tűnik. Olyan breakeket épít, hogy az ellenfeleknek esélye sincs asztalhoz állni. Vannak meccsek, ahol egy frame-be 2-3 hiba is belefér, Ronnie ellen egy sem.

Hiába hasított Higgins ezen a tornán, ma számára véget ér a menetelés.

Címkék: sportfogadás, tipp,